Student uitvaartverzekering

Nieuwsbrief januari

Een gelukkig en gezond 2016!

Namens het voltallige team van studenten uitvaartverzekering wensen wij u een gelukkig en gezond 2016 toe!

Voor het komende jaar hebben wij veel op onze planning staan. Het basis pakket is uitgebreid met nieuwe producten en diensten. Ook beginnen we het jaar met een scherpe aanbieding.


Student uitvaartverzekering

Nieuwjaars aanbieding

Namens het voltallige team van studenten uitvaartverzekering wensen wij u een gelukkig en gezond 2016 toe!


Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben wij deze maand een speciale aanbieding! U krijgt bij het afsluiten of upgraden van een van onze uitvaartverzekeringen de eerste drie maanden 50% korting!

Deze actie is geldig tot en met 31 januari.

De drie maanden waar de korting over wordt berekend zijn januari, februari en maart.


Om van deze kortingsactie gebruik te kunnen maken kunt u naar de site waar u deze aanbieding vind onder het kopje kortingsacties.

Nieuwe partner

Per 1 januari wordt het standaardpakket uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden.

Door onze nieuwe partner Yarden uitvaartzorg Groningen zijn hun faculteiten ook tot de beschikking van onze klanten komen te staan.

Zo is het mogelijk om gebruik te maken van onder andere hun muziekboek, uitvaartcentrum en begraafplaats.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de uitvaartverzorgers van Yarden.

Voor meer informatie ga naar onze site.

Het verhaal van: Noortje de Boer

Noortje de Boer van 19 jaar is ruim een half jaar geleden haar twee jaar oudere broer verloren. Naast het grote verlies van haar en haar familie hebben de kosten van de uitvaart voor veel zorgen geleid.


Mijn broer stond vol in het leven en was een van die positiefste en vrolijkste mensen die ik ooit heb ontmoet. Sinds anderhalf jaar woonde mijn broer, Bart, op kamers in Groningen. Hierdoor zag ik hem minder vaak maar elke keer als hij weer thuis was of ik naar Groningen ging was het super gezellig. Bart was een soort van held voor mij, mijn grote broer die alles wist en de hele wereld aan kon.


Het was voor ons een hele klap toen we het nieuws van de politie kregen dat hij er niet meer is. Bart is om het leven gekomen in een auto ongeluk. Hij reed op zijn fiets naar huis na een avondje stappen. Toen hij bij de stoplichten vlak bij zijn huis overstak reed er een automobilist door rood die hem aanreed. Bart vloog ongeveer 4 meter door de lucht en kwam neer op de stoep terwijl de automobilist door reed. Hij heeft er ruim 30 minuten alleen gelegen totdat een voorbijganger hem zag liggen en de politie belde. Op dat moment was het te laat voor hem. Bart is overleden in de ambulance.


Bart had niks geregeld voor zijn begrafenis. Hij was nergens verzekerd en had ook zelf niks gespaard. Mijn vader was drie maanden voor het ongeluk ontslagen waardoor mijn ouders het niet zo breed hadden. Wel moesten alle kosten voor Bart zijn uitvaart worden betaald. Ik had geen idee dat het zo duur is om begraven te worden. De kosten van de uitvaart heeft veel druk op ons gezin gelegd. Mijn ouders wouden Bart een waardig afscheid geven. Ik heb samen met mijn ouders besloten om het gespaarde geld voor mijn studie te gebruiken voor zijn uitvaart. In plaats van volgend jaar te gaan studeren ga ik nu een jaar werken om mijn studie te kunnen betalen.


Zelf heb ik meteen een verzekering afgesloten. Het idee dat alles al betaald is als ik zou komen te overleiden geeft mij veel rust. Mijn nabestaande hoeven zich nergens meer zorgen over te maken en kunnen zich volledig richten op hun verdriet.