Weg met de regels

Feedback 2.0 Gewoon doen!

Breng feedback naar deze eeuw

Het blijft lastig, feedback geven. Het is vaak iets dat moet, maar wat niet vanzelf gaat. Goede communicatie is essentieel en "feedback" is daar onderdeel van. Veel mensen hebben training gehad en de feedback regels geleerd maar kunnen dit toch niet toepassen.

Proberen en doen. Fouten maken mag!

Vanuit de positieve insteek geven we ruimte en veiligheid voor de moeilijkere onderwerpen. Hoe zeg je iets en hoe reageert de ander daarop. Begrijp je de reactie van de ander? Klopt de non-verbale communicatie met de verbale reactie? En hoe kom je in gesprek?


Met behulp van verschillende oefeningen leren medewerkers feedback te geven en ontvangen.

Weg met de regels!

Geen regels maar respect. In normale mensentaal leren zeggen wat je vindt en nodig hebt. En ook leren reageren op dat wat er gezegd wordt. Direct en ongecompliceerd.


Verantwoordelijkheid voor dat wat je zegt èn verantwoordelijkheid voor het ontvangen van de boodschap.

Niet wachten maar doen! In een paar uur is er al veel te bereiken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Ingrid Klinkert en Marion van Wezel. Wij geven samen diverse trainingen op het gebied van samenwerken, teambuilding en creatief denken. Leren is leuk! Daarom maken wij gebruik van creatieve, speelse en actieve werkvormen.

Bij onze trainingen staat een positieve insteek centraal. Het leert mensen te zien dat samenwerken vanuit de verschillen toegevoegde waarde heeft.

Dit ervaren wij zelf ook en dat brengen we mee. Naast onze ervaring als trainer heeft Marion heeft ruime ervaring met het aansturen van projectteams en het stimuleren van eigenwijsheid. Door Ingrid haar brede achtergrond en haar ervaringen als wereldreiziger is zij organisatiesensitief en heeft zij snel inzicht in de groepsdynamiek. Juist vanuit deze verschillen vullen wij elkaar als trainersteam aan.


Meer weten over Ingrid en haar talent om kwaliteiten te zien en het beste uit de ander te halen of over de eigenwijsheid van Marion? Meer weten over Feedback 2.0? Wij helpen je graag verder.