Rejuvenare oradea

Rejuvenare oradea, epilare definitiva oradea

Rejuvenare oradea

Epilare Definitiva Oradea

SPL este cea mai nouã metodã de epilare definitivã, în totalitate superioarã celor deja cunoscute (IPL, LASER). Flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL!

Darsis Clinique este SINGURA clinica din Oradea, care detine SPL Or-Light, aparatul de epilare definitivã cel mai revolutionar, rapid, care nu provoacã durere. Sedintele de epilare definitiva prin SPL sunt efectuate de personal medical calificat profesional.

Epilare Spl Oradea :Fabricat în Franta de una dintre cele mai renumite companii, Yperion, este special conceput pentru epilare definitivã si fotorejuvenare L900. Calitatea este la cele mai înalte standarde, detine CE (Certificat de Sigurantã Europeanã), CE MEDICALS – certificare europeanã în sigurantã medicalã si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut în USA.

Rejuvenare Oradea

Psihologia si sociologia considerã cã „gustul frumosului” depinde de caracterul psihogenetic, sau si de cel social. Aprecierea frumosului este influentatã fundamental de un complex de simtãminte, generate de mediul social înconjurãtor, ca si de psihicul individului.

SPL este cea mai nouã metodã de epilare definitivã, în totalitate superioarã celor deja cunoscute (IPL, LASER). Flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL! Or-Light Yperion este dedicat pentru douã functii majore: fotoepilare SPL Or-Light si fotoregenerare Or-Light, cu rezultate spectaculoase încã de la prima sedintã.

Aerocrioterapie Oradea : Aprecierea frumosului din domeniul artelor, literaturii, muzicii este puternic influentatã de educatie, ideologie, mediu social. În decursul istoriei criteriile aprecierii frumosului, perfec?iunii, armoniei liniilor si culorilor s-au schimbat de multe ori.

Crioterapie Oradea La Roma patricienele se eplileazã, îsi contureazã ochii cu antimoniu, îsi albesc dintii, folosesc corsete. În opera sa „Arta iubirii” Ovidiu recomandã pentru frumusetea masculinã pãrul proaspãt tuns, barba îndreptatã, unghiile tãiate si curate, respiratia înmiresmatã, pielea bronzatã si corpul zvelt.

Epilare Definitiva Oradea Psihologia si sociologia considerã cã „gustul frumosului” depinde de caracterul psihogenetic, sau si de cel social. Aprecierea frumosului este influentatã fundamental de un complex de simtãminte, generate de mediul social înconjurãtor, ca si de psihicul individului.

More results:
Epilare Spl Oradea Rejuvenare Oradea Epilare Definitiva Oradea