An Abney Associates Ameriprise

Omaisuuden suojelu jäämistöoikeudellisia

Omaisuuden suojelu jäämistöoikeudellisia An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor

Omaisuuden suojelu jäämistöoikeudellisia


Olet alkanut merkittävää varallisuutta, mutta olet huolissasi suojellaan tulevaisuudessa mahdolliset velkojat. Huolenne onko henkilökohtaista omaisuutta tai yrityksesi eri työkaluja pitää omaisuuttasi turvassa publikaanien, kuolonuhrien, terveydenhuollon tarjoajien, luottokorttiyhtiöitä, yrityksen velkojille ja velkojien muiden.


Eristää asuntosi korvausvaatimuksia, joudut arvioimaan kunkin työkalun oman tilanteesta. Saatat päättää, että vakuutus ja ilmoitus Homestead voi olla riittävää suojaa kotiin koska altistumista väittämä on alhainen. Altistus haluat ehkä luoda toimintayksikössä tai offshore trust pitäisi nähdä. Muista, ei ole omaisuuden suojelun välineenä ei taattu työskennellä, ja voit joutua säätää vastaavien Suojaamisstrategiat tilanteesi tai lakien muuttaminen.


VASTUUVAKUUTUS ON ENSIMMÄINEN JA PARAS PUOLUSTUSLINJA


Vastuuvakuutus on suunnitelmasta asset Protection yläosassa. Sinun pitäisi harkita ostamista tai sateenvarjo kattavuuden oman asunnon politiikkaa. Liittyvä vastuu ostaa tai lisätä vastuuta takuusuoritusta liiketoiminnan vakuutus. Yleensä tämäntyyppinen kattavuuden vakuutusmaksujen kustannuksista on minimaalinen verrattuna mikä olisi maksettava mukaisesti tuomioistuimen päätös sinun koskaan on haastanut.


HOMESTEAD VAKUUTUS SUOJAA PUOLISOILLA


Ensisijainen asuinpaikka voi olla merkittävin voimavara. Valtion laki määrittää velkoja ja tuomion suojelua residence poiketen ilmoituksen Homestead, joka vaihtelee suuresti maasta toiseen. Valtio voi toimittaa täydellinen vapautus Residence (eli sen koko arvo), rajoitettu poikkeus (esimerkiksi enintään 100000 dollaria) tai vapautuksen tietyissä olosuhteissa (esimerkiksi tuomio lääketieteen laskut). Homestead ilmoitus on helppo tiedosto. Pientä maksua, täytä yksinkertainen lomake ja tiedoston sinun teko todettuun kirjaamoon.


JAKAA OMAISUUS PUOLISOIDEN VÄLILLÄ VOIVAT RAJOITTAA ALTISTUMISTA MAHDOLLISEN


Ehkä työskentelet ammatissa tai yritys, joka altistaa enemmän mahdollisen vastuun kuin oman puolison työ ei. Jos näin on, on hyvä ajatus jakaa varat välillä, niin että pidät tulot ja varallisuus työsi, kun puoliso yksinoikeudesta teidän investoinnit ja muut arvokasta omaisuutta. Yleensä velkojat pääsevät vain näiden varojen, jotka nimesi.


LIIKETOIMINTAYKSIKÖITÄ VOI TARJOTA SUOJATYYPPIEN--SUOJAUS HENKILÖKOHTAISTA OMAISUUTTA LIIKETOIMINTAA VELKOJIA JA SUOJAUS LIIKEOMAISUUDEN HENKILÖKOHTAINEN VELKOJIEN


Harkitse osakeyhtiön, kommandiittiyhtiön tai osakeyhtiö (LLC) liikettä. Tällainen liiketoimintayksiköitä suojata henkilökohtaista omaisuutta, osakkeenomistajien, yhtiömiehille tai LLC jäsenet velat, jotka syntyvät yritysten. Näiden omistajien vastuu rajoitetaan yrityksen varoihin.


Toisaalta yritysten, kommandiittiyhtiöitä ja LLCs tarjoavat jonkin verran suojaa henkilökohtaisia velkojien osakkeenomistaja, rajoitettu kumppani tai jäsen. Corporation velkoja yksittäisten omistaja voi sijoittaa pantannut ja lopulta hankkia osakkeita velallisen osakkeenomistaja mutta haluaisit ei oikeuksia laajemmat oikeudet koituneen tuottamasta äänimäärästä. Kommandiittiyhtiöitä tai LLCs useimmat valtion lainsäädännössä kumppani tai velkojalla on oikeus saada kuormittava järjestys kumppani tai jäsen. Latauksen tilaa antaa velkojalle oikeuden sopimuskohdan etua. Kaikilta osin velkoja käsitellään pelkästään siirronsaajan ja ei ole oikeutta käyttää äänioikeutta tai muita oikeuksia, jotka kumppani tai jäsenvaltion hallussa.


TIETTYJEN TRUSTIEN SÄILYTTÄÄ LUOTTAMUS OMAISUUTTA VÄITTÄÄ


Ihmiset ovat käyttäneet luottaa omaisuutensa suojaamiseksi sukupolville. Avain käyttää trustin omaisuuden suojelun välineenä on luottamus on peruuttamaton ja tullut oman omaisuuden omistaja. Kun antaa pois, nämä varat eivät ole enää sinun ja ei ole saatavilla voit kohdistuvia vaatimuksia. Asset-suoja luottamusta perustaa asianmukaisesti pidät ei kiinnostusta luottamus omaisuutta tai valvoa luottamusta.

Luottaa voi myös suojata luottamusta omaisuutta mahdolliset velkojat rahaston edunsaajille. Johon saajan velkojat pääsevät luottamusta omaisuutta on riippuvainen kuinka paljon tuensaajan määrin luottamusta omaisuutta. Edunsaaja on luottamusta omaisuutta enemmän pääsy tuensaajan velkojien on mahdollisuuksia. Luottamuksen kannalta siis kriittinen.


On olemassa monenlaisia asset protection trustit, joilla kullakin on omat edut ja

haitat. Nämä yhtiöt ovat:


§ Tunkeutuvasta luottaa

§ Harkinnanvarainen luottaa

§ Tuki luottaa

§ Sekoitus luottaa

§ Henkilökohtainen luottaa

§ Itse vakiintuneen luottaa


Koska tietyt väitteet voi lävistää kotimaan suojaava luottaa (esimerkiksi saamiset puolison tai lapsen tuesta ja valtion) tai liittovaltion saamiset, voit vahvistaa oman turvallisuutesi luottaa maiden toimivaltaan. Offshore tai ulkomaiset trustit perustetun tai sovellettava lakeja toisen valtion (, Bahama, Caymansaaret, Bermuda, Belize, Jersey, Liechtenstein, ja Cook-saaret) ei yleensä käytä rauhantuomarin Yhdysvalloissa.


SANAAKAAN VILPILLISIÄ SIIRTOJA


Tuomioistuin ohittaa siirrot asset-suoja luottamusta, jos:

§ Velkojan syntynyt ennen kuin olet tehnyt siirron

§ Voit tehdä siirron tarkoituksena on huijata velkoja

§ Velkaa on kohtuullisesti maksamalla heille ilman aiheutuneet