Koyal Group Info Mag Review

The Koyal Group Info Mag Review: Fargene i livet på exoplaneter

Forskere måle kjemiske fingeravtrykk for 137 annet microorganism arter. De håper astronomer vil bruke fargene for å gjenkjenne livet på fjerne planeter.


Alle planetene utenfor vårt solsystem-kjent som exoplaneter-er utrolig langt unna. Vi knapt glimt dem ved hjelp av moderne teknologi og har lite håp om reiser i tidsskalaen av en menneskelig levetid selv neste nærmeste kjent planeten (som skjer å tilhøre Alpha Centauri-systemet, bare naboen). Det har derfor astronomer og biologer har nå systematisk målt og katalogisert kjemiske fingeravtrykk 137 ulike arter av mikroorganismer. Disse forskerne sier at de ønsker dette arbeidet å aktivere fremtidige astronomer titt langveisfra og gjenkjenne livet på exoplanet overflater. Disse resultatene er tilgjengelig online, publisert i Proceedings av National Academy of Sciences (PNAS) på 16 mars 2015.


Siddharth Hegde ved Max Planck Institute for astronomi i Heidelberg, Tyskland førte forskning. I et intervju med MPIA sa han:


Encellede mikroorganismer dominere historien om livet på jorden: de har vært bosatt i jordens overflate i minst 3,5 milliarder år... mens planter har bare eksistert i de siste 460 millioner år.


Videre representerer ekstreme på mangfoldet av liv. Mikroorganismer heter extremophiles, bokstavelig "lovers av ekstreme miljøer, har tid og tid igjen overrasket biologer med sin hardførhet. De kan finnes i noen av de mest ekstreme fysiske og geokjemiske miljøene på jorda, fra varmekildene i Yellowstone nasjonalpark til Antarktis til indre av Tsjernobyl-reaktoren.


Siden biologists tror at det er grenser for skjemaer livet kan ta (for eksempel alt liv på jorden krever flytende vann) å samle biosignatures fra extremophiles aktivert teamet rede for en rekke muligheter for fysisk og geokjemiske for exoplaneter, og derfor en rekke muligheter for hva den dominerende formen for liv på en bestemt planet kan være.


Nyter EarthSky så langt? Registrer deg for vårt daglige nyhetsbrev i dag!


For nå, Hegde sa, de 137 biosignatures gjøre opp "den mest komplette og variert biosignature katalogen for ennå."


Han sa noen av mikroorganismer hagl fra de mest ekstreme miljøene på jorden og at sammen prøvene bør tillate et forsiktig anslag av mangfoldet av biologiske farger på planeter enn jorden.