PIANO MASTERCLASS amb Pierre Réach

Diumenge 17 febrer de 2019 a les 16:00h.

Si estàs interessat en assistir com a alumne actiu/oïent omple el següent Formulari

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


Alumnes Actius: 15 Euros (alumne d'El Musical) o 35 Euros (alumne d'un altre Conservatori) - segons ordre d'inscripció

Alumnes Oïents: Gratuït (alumne d'El Musical) o 10 Euros (alumne d'un altre Conservatori)

Big picture

Pierre Réach va néixer a França el 1948. Estudià al Conservatori de París amb Marcel Beaufils, Germaine Devèze, Yvonne Lefébure, Yvonne Loriod, Jacques Février, Germaine Devèze y Jean Hubeau.


Fa concerts i classes magistrals en diversos països i és al seu torn el creador i director de diferents esdeveniments artístics tals com el Festival Piano-Pic de Bagnères de Bigorre (França), el festival Piano à Castelnaudary (França) i Vila-seca Music Festival(Tarragona).


Guanyador de diversos concursos internacionals com el Primer premi Olivier Messiaen, Primer premi Pozzoli o la medalla de l'Arthur Rubinstein International Competition. Rep consells d'Arthur Rubinstein durant diversos anys, i es perfecciona amb artistes com Maria Curcio, Paul Badura-Skoda i Alexis Weissenberg.


Ha tocat amb les orquestres KBS de Seúl, Tokio NHK, Filarmónica Nacional,

Radio-France, etc. La seva passió per la música de cambra l'associa amb regularitat amb Gary Hoffman, Gerard Poulet, Christoph Henkel, Jean Ferrandis, Joan Martin-Royo, etc.


La seva interpretació de les Variaciones Goldberg de Bach és coneguda en diversos països i gravada en CD en diverses ocasions. Les seves gravacions inclouen obres de Beethoven, Mendelssohn, Alkan, etc.


És professor al Conservatori de París CRR, ESMUC a Barcelona i Professor Honoris Causa del Conservatori Superior de Shanghai. Al gener de 2015 va ser nombrat Chevallier de l’Ordre des Arts et Lettres per la Ministra de Cultura francesa.

El Musical - Centre Autoritzat de Grau Professional

Carrer Ramon Llull, 16, 08193 Bellaterra www.elmusical.cat - info@elmusical.cat