The Cathford Group Credit Inc

The Cathford Group Credit Inc: 3 Økonomiske Problemer Jeg Møtt Som En Første Generasjon Amerikanske

Denne helgen vil være min 28 år feirer landets suksess i å oppnå uavhengighet. Minfamilie flyttet til USA i 1980, men jeg er en første generasjon filippinsk-amerikanske,født og oppvokst her.


Jeg lærte om rettigheter og friheter som ble forkynt ved den førsteUavhengighetsdagen skolen, men jeg måtte lære viktigheten av andre friheter--somøkonomisk frihet - på min egen. Og finansielle råd jeg fikk fra min opprinneligeFilippinsk slektninger egentlig fylle ikke hullene for meg.


Vurderer at det finnes mer enn 19 millioner første generasjon amerikanere, ifølge en2013 Pew Research studie, er jeg ikke alene i å navigere de økonomiske utfordringene iå være sandwiched mellom to kulturer. Her er tre som var spesielt vanskelig for meg åovervinne som første amerikansk-født medlem av familien min.


1. å finne penger for College


Mine foreldre og familie insisterte på meg å få en god utdannelse. Hele min barndom,ble jeg fortalt at en høyskole grad, spesielt en som vil føre meg til en karriere innenmedisin eller lov - ville være min gateway til et vellykket liv. Som en gutt, jeg kjøpt innat begrepet, og hadde ambisjoner om å bli en barnelege, men 10 år gammel, jeg heltforstå ikke de økonomiske virkningene av utdannings banen.


Jeg hadde ikke en 529 spareplan å finansiere min undervisning. Og mens foreldrenemine jobbet hardt for å sikre at jeg vokste opp i et sunt og trygt miljø, de har ikkeressurser til å støtte meg i college. Heller ikke visste de ins-and-outs av hvorøkonomisk støtte.


Jeg husker sitter ved spisebord kl 1 på skolen kveld under mitt siste semester avskolen, prøver å fullføre mitt gratisprogram for Federal Student Aid. Siden mine foreldrehadde ingen erfaring i prosessen, jeg singlehandedly gjennomgått mine foreldresskatteligning, beregnes eiendeler og rotet gjennom natten med ansiktet begravd ipapirarbeid.


2. navigere motsetninger av den amerikanske drømmen


Oppveksten jeg hørt historier fra mine besteforeldre, tanter og onkler om hvorvanskelig livet var tilbake i sitt hjemland, og hvordan noen mennesker det antatt atnoen i USA hadde midler til å kjøpe luksusbiler og overdådige hjem. Min første erfaringbesøker Filippinene bekreftet utbredelsen av denne idealisert oppfatningen av denamerikanske livsstilen.


På tiden var jeg en deltid Høyskolestudent gjør $10 en time. Budsjettet mitt var så tettat jeg kunne bare råd til å få $50 som lommepenger for hele turen. Likevel, en fjernslektning bokstavelig talt sette hånden ut be om for en monetær gift på møte meg forførste gang.


Hun visste jeg var student og ikke har en fulltidsjobb, men hva hun ikke visste var atjeg var $25.000 dypt i student lånegjeld, hadde $2000 i kredittkort gjeld og selv ikkehadde råd til å kjøpe en beater bil å komme rundt. Det var i det øyeblikket at jeg lærtehvordan frakoblede utenlandske oppfatningen av den amerikanske drømmen kan værei cost of living realiteter amerikanere ansiktet daglig.


3. læring ved prøving og feiling


Finansielle råd mine foreldre var firmest om var å unngå kredittkort, fordi de måtteArkiv for skifteretten. Det var den mest betydelige personlig erfaring vi fikk ompengene ledelse.


Dessverre, i mitt hus, diskusjoner om penger var svært polarisert--jeg skal oppføre segpå en måte eller ikke - men det var ingen samtale om hvordan å forbedre mineforeldres erfaringer. Så var det ingen snakker om fordeler og ulemper av kredittkort,eller hvordan å være ansvarlig med gjeld, eller selv hva det betydde å ha en linje avkreditt. Alle disse leksjoner, måtte jeg plukke opp underveis, uten min familie hjelp.


Juanita Rodriguez i Los Angeles kan også forholde seg til utfordringene som en første generasjon amerikanske. Hennes far emigrerte fra Mexico når han var 5 år gammel, ogmoren kom til USA på 21 med en dypt inngrodd salvadoranske kultur å lene seg på.Oppvokst i skjæringspunktet mellom tre kulturer, fant hun at hun ofte hadde ingenandre valg enn å gjette nesten blindt når mot vanlige amerikanske finansielledilemmaer.


"Jeg tror største hinder [første generasjon amerikanere] ansiktet er det 'ukjent,' den'aldri opplevd,'" sa Rodriguez. På en måte er vi en utvidelse av våre foreldresinnvandring til dette vakre landet, bare finne veien gjennom prøving og feiling. Dettegjør vår vei uklare og vanskelig, men det minner oss om våre foreldres ønske om å aldrigi opp og ser mot den lysere fremtiden."