C-HAT LIFE ENTERPRISE

VOLVENS PILA SCENTED GEL

RAWATAN REFLEKSOLOGI VOLVENS PILA SCENTED GEL

Masyarakat kini yang mula mementingkan penjagaan diri dan kecantikan mula mencari-cari kaedah penjagaan kecantikan yang bersesuain dalam melalui arus kehidupan modenisasi yang semakin pantas ini, Oleh itu , syarikat kami telah menemui jalan penyelesaiannya melalui penciptaan, produk yang mudah, murah dan mesra pengguna iaitu Volvens Pila scented gel , produk ini menjadi jalan penyelesaian yang terbaik bagi mayarakat kini yang kesuntukan masa untuk menjalani rawatan penjagaan kaki, produk ini telah di inovasi daripada kaedah refleksologi.

VOLVENS PILA SCENTED GEL - SATU PRODUK IKS-

Volvens Pila scented gel ialah Produk yang diperbuat daripada bola bearing kecil yang terpilih bersama campuran gel yang memberikan aroma terapi kepada pengguna dimana gel itu terkandung ramuan khas seperti haruman bunga-bungaan dan buah-buahan. Pelanggan boleh memilih haruman tersebut mengikut citarasa mereka tersendiri. Keistimewaan dalam produk ini ianya berbentuk permaidani, oleh itu, produk ini mudah di bawa dan di simpan. Produk ini berfungsi dalam menangani masalah bau kaki di samping melancarkan pengedaran darah serta mengurangkan risiko penyakit buah pinggang dan mampu menhilangkan stress.

waktu perniagaan

Isnin- khamis : 8 a.m hingga 10 pm

Jumaat :8 a.m hingga 1 p.m , sambung semula pada 2.30 p.m

sabtu : 8 a.m hingga 10 pm

di tutup pada setiap ahad dan cuti umum

C-HAT LIFE ENTERPRISE

jika anda berminat , anda boleh mendapatkan perkhidmatan dan produk kami dengan hadir ke kedai kami atau anda juga boleh menempahnya melalui atas talian seperti berikut