DION TRAVEL & TOURS

A FULL SERVICE AGENCY

Pjese e grupit " AUSTRALIASTUDYCARE "

Ne kujdesemi per ju.

  • Aplikime per viza studentore
  • Kurse ne gjuhen anglisht
  • Kurse univeristare
  • Regjistrime per shkollen e mesme
  • Studime te diplomuara dhe postdiplomuara
  • Konsulence dhe instruktore
  • Pergatitje per dokumente
  • Sigurim per visa
  • Sigurim per punen
  • Mikpritesit juaj per te ardhur ne Australi

ME TE MIRET

Agjensi edukative ne bashkepunim me agjensite me te mira ne Australi

STUDY IN AUSTRALIA

STANDART I LARTE EDUKIMI

AUSTRALIA

The place to be

INTERNATIONAL HOUSE LONDON

Big image