Voorjaarsaanbieding

Start nu met judo (50 euro t/m 30 juni)

Vraag je vriend of vriendin en kom judoën bij JudoGoes

Ook in het voorjaar kunnen kinderen van de basisschool voor €50 tot eind juni op judoles bij JudoGoes. Voor dit bedrag krijg je ook nog een judopak.
JudoGoesPromo2012

Kijk op onze website voor meer informatie

JudoGoes is een enthousiaste vereniging waar iedereen op een recreatieve of prestatieve manier plezier kan beleven aan Judo. Het grootste deel van onze leden komt wekelijks naar de dojo (oefenzaal) om te werken aan hun budovaardigheden en conditie. Een kleine, maar groeiende, groep is serieus bezig met wedstrijdsport. Wij proberen voor elke individuele leerling de juiste plaats binnen ons lesrooster te vinden. Ook voor leerlingen die extra zorg verdienen is er plaats bij JudoGoes. Ons JudoExtra uur op zaterdag 9.00 uur in Goes is daar een mooi voorbeeld van.


De lessen worden gegeven in Goes, Goes-Zuid, Middelburg, Vlissingen, 's-Heerenhoek en Rilland. Met goed geschoold en enthousiast kader staan we garant voor judolessen die passen bij elke doelgroep. Sinds de start in 2006 is JudoGoes gegroeid van 80 naar ongeveer 400 leden. Met een grote groep vrijwilligers werken we dagelijks aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging.


Op onze site kunt u informatie vinden over lessen, trainingen, wedstrijden, evenementen binnen en buiten de vereniging, stages, foto’s, etc. Voor verdere informatie kunt u, op de aangegeven tijdtsippen, bellen naar het secretariaat.