Flaska actie Open UP Festival

Atelier Wolkom Koudum

Flaska, je draagbare Waterbron

Na zo'n heerlijke zonnige energieke dag als gisteren met jullie in Dreumel aan de Waal groeide de inspiratie om een mooie actie te maken voor jullie en de Flaksa.

Juist tijdens het festival wordt er veel water gedronken vinden we overal plastic flessen en hebben we aan het eind een berg aan afval waarvan maar 10 % werkelijk gerecycled wordt.( zie video )

Dat water drinken uit plastic flessen contra gezond is weten jullie vast wel. Water uit een glazen fles is fijner. Helaas is ons kraanwater niet meer leven~bevattend . Gelukkig is er de Flaska.

Door programmering van het glas en een krachtige symbool gravure in het gifvrije glas wordt de vervormde watermolecule geherstructureerd naar een prachtig licht~dragende molecule. Het water kan zijn taak weer vervullen in je lichaam en de rest van het water in je lijf, 80 % resoneert mee !


Zelf ben ik super enthousiast en blij met de Flaska en ook mijn klanten, kinderen ,vrienden en bekenden willen niet meer anders. Water drinken is lichter en lekkerder dan ooit

Natuurlijk wil ik dat ook jullie kunnen profiteren van het fijne heldere gevoel dat het drinken van water uit de Flaska fles geeft en tegelijk help je ook mee de Flaska een promotie boost geven tijdens het Festival.

Voor degene die al een Flaska hebben aangeschaft tijdens de Reunie is er de mogelijkheid om voor € 10,- een extra sleeve met je naam te bestellen.

Meet Flaska! The programmed glass water bottle
The Story of Bottled Water (2010)

Voor meer informatie en keuze uit de NEO designs zie