Come to our shop

der overlever Jorden er de myndigheder

Hvordan man kan måle religiøse udvikling

"Åndelig grad« forstås en persons åndelige modenhed eller åndelige potentiale. Det tjener som en størrelse til at bestemme spirituel udvikling og giver perspektiv på, hvor vi er inden for vores spirituelle rejse. Jo højere ens religiøse niveau, jo højere er mængden af ​​Guds princip manifestere i in-patient.

Lad os begynde at se behovet for åndelige niveau. Det ville betyde, at denne person er ét med Gud, mens 1000 vil henvise til det åndelige niveau af et livløst objekt, hvis vi skulle til at sige, at nogle man når et hundrede tusinde åndelige niveau. De fleste af mennesker i den nuværende tidsalder, vil det være Kaliyuga, også kaldet Era of Strife, falder ind under to årtier religiøse niveau klasse. Baseret på videnskaben om spiritualitet, er en person, der er over den 70-200mm religiøse niveau kaldes en hellig.

De hellige, der overlever Jorden er de myndigheder, ligesom vi har folk, der er på toppen i deres områder i den materielle verden, derfor også i spiritualitet. De er ikke kun studerende, men udøvere af videnskaben om spiritualitet i leve-og er Guds-realiserede sjæle. Religiøs fase ikke kan testes af enhver moderne medicinsk udstyr, kunne heller ikke konstateres intellektuelt af enhver person.

Religiøse stadium er beskrevet med en række medvirkende facetter. Inden for de følgende emner, vi har nævnt et par af de mere væsentlige variabler, der abonnerer på en persons åndelige plan, og hvordan de adskiller sig med åndelig vækst.

1.. Blandt de kritiske parametre for den åndelige grad du var mængden af ​​stolthed eller nat omkring sjælen, der er blevet fjernet, og hvor meget han identificerer sig med sjælen indefra. By night round the Soul eller stolthed, foreslår vi tendens til mennesket at forstå sig selv, ligesom hans fem sanser, sind og intelligens.

2.. En konkret tegn på den højere åndelige niveau end den typiske person er bare en pote fokus på ens egen fornøjelse. Paradoksalt nok, når vi udvikler åndeligt selvom vi deltager mindre for vores lykke, en af ​​fordelene ved at udvikle åndeligt er, at vi får adgang til højere niveauer af lykke i vores liv.

3.. Som vores evne til at fuldføre spirituel praksis både kvalitativt og kvantitativt stiger, vores åndelige niveau stiger. Vores evne til at fuldføre mere åndelig uddannelse er meget ligesom at udvikle 'åndelige muskler.' Jo mere vi strække os til at fuldføre spirituel praksis, jo mere vi udvikler vores åndelige muskler. '

4.. Når man vokser åndeligt, man ikke længere kan man svinger mellem nedture og højder og definerer en endnu mere sund sindstilstand på grund af begivenhederne omkring os.

5.. Religiøs følelse mod Gud oplever en kraftig bevidsthed om eksistensen af ​​Gud i alting, der er oplever Guds nærvær, mens virksomheden dag-til-dag liv handlinger og opleve livet centreret om denne bevidsthed. Som ens religiøse følelse rejser man er mere og mere i stand til at opleve Guds indsende alle dele af livet, og dermed er i stand til at overgive mere til Gud. En person i de to årtier religiøse niveau kan være mættet i sig selv og sine mentale færdigheder efter lukning en berømt og stor pakke. En person i en 50% åndelige niveau under lignende omstændigheder vil sandsynligvis blive overvundet med åndelig følelser og mættet i taknemmelighed til Gud for hans godhed i pryder ham med tilbuddet.

Den åndelige niveau, vi er på, er bare et afgørende formål i, hvordan vi lever vores liv, og hvordan vi påvirkes af livets forhold og fremtid. Vi er alle født i et bestemt åndeligt plan. Det er på baggrund af den religiøse niveauet i den tidligere hele livet. Når man gør åndelig motion og stiger mod 50% åndelige niveau, så i det næste liv vil han være født i de 50% åndelige niveau. Det er i modsætning til verdslige forstå, hvor når vi bliver født, vi har til at begynde igen.


kommer til vores butik

Non-dualisme og Oneness betyder enhed. Det vil sige, at alt er uløseligt forbundet som én helhed. Det betyder dermed, at du er uløseligt forbundet med alle de mennesker, du oplever omkring dig.

kommer til vores butik

Non-dualisme og Oneness betyder enhed. Det vil sige, at alt er uløseligt forbundet som én helhed. Det betyder dermed, at du er uløseligt forbundet med alle de mennesker, du oplever omkring dig.