Italia Cars

Italiaanse kwaliteit

Julian Janssen over zijn bedrijf, Italia cars

Italia cars is gespecialiseerd in high-end tropische luxe auto’s. Het gaat om een automerk gelegen in het zuiden van Italië, hier door word het merk meteen geassocieerd met de andere grote Italiaanse automerken die al een goede naam hebben in de autowereld.

Italia cars staat voor innovatie en design, en uit dit door middel van haar auto’s. Wanneer men aan mijn bedrijf denkt wordt er meteen gedacht aan snelle exotische bolides. Het bedrijf is pas sinds kort opgericht maar heeft in een korte tijd al een goede naam gemaakt in de autowereld. Zo is het bedrijf in een korte tijd ook snel gegroeid, begonnen in een schuurtje en nu uitgegroeid tot 4 verschillende showrooms door Europa heen. Naast deze 4 showrooms staan de exclusieve bolides ook in de showrooms van de meest bekende autodealers.

Na het presenteren van de nieuwste wagen op de autoconventie van Geneve ging het zeer snel met het bedrijf. Het bedrijf heeft nu 100 vaste werknemers in dienst, dat is zonder de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het maken van de auto’s. Dit komt omdat het bedrijf onder de hoede staat van het bekende merk Maserati. Mijn bedrijf heeft dus het geluk dat alle 4 de modellen geproduceerd worden in de fabriek van Maserati.

Kom naar een van onze verkooppunten, en maak een testrit!

Webblog

Mooi weer, mooie auto’s en leuke mensen.

Dit weekend was de algemeen bekende autoconventie van Geneve en daar was Italia Cars natuurlijk bij.

Het was de 85e editie dit jaar, dit betekende nog meer releases van allerlei bekende merken. Naast al deze releases zijn er allerlei shows en demonstraties, ik kom hier al jaren en het is elk jaar weer anders!

Wij van Italia Cars hadden zelf ook een aantal wagens mee naar de conventie, naast bestaande modellen hebben wij ook een conceptauto gepresenteerd. Dit was het nieuwe model 458 Italia, aangezien het de eerste keer was dat dit model werd gepresenteerd was de opkomst bij de onthulling zeer groot. Wij hadden een zeer mooi podium gekregen en de muziek en belichting waren perfect! Ik ben zelf door meerdere tv-zenders geïnterviewd en het nieuwe model is heel veel aan bod gekomen, ook zijn er van de wagen zeer mooie beelden gemaakt. Deze conventie is ook altijd een mooie kans om de concurrentie eens goed te bekijken, dit heb ik dan ook goed gedaan.

De concurrentie had weer prachtige wagens te presenteren, het was mooi te zien dat er een duidelijke trend zit in de bouw van de nieuwere wagens. Al met al was het weer een geslaagde show, ik hoop dat iedereen die er bij was er net zo van genoten heeft als ik. Tot volgend jaar!
Voor beeldmateriaal kijk op de website: www.italiacars.com

Webblog 2

We hebben groot nieuws!

Afgelopen weekend hebben wij ons nieuwe pand geopend. Dit pand gaat het nieuwe hoofkantoor van Italia Cars worden. Het nieuwe pand is gelegen aan Via Dei Campani in hartje Rome. Wij waren zo trots op dit nieuwe kantoor dat we al onze klanten en connecties hadden uitgenodigd om het pand te openen.

Het was een zeer leuke middag, die in het teken stond van het nieuwe pand. Het gebouw was gevuld met een prachtige tentoonstelling van onze wagens midden in de kantoorruimtes, dit was een zeer unieke ervaring.

Naast de tentoonstelling van auto´s hadden we ook een stel artiesten uitgenodigd om op te komen treden, zo waren er John Mayer, U2 en een heel stel lokale talenten die ons de hele dag hebben laten genieten van hun prachtige muziek. Natuurlijk was er ook een uitgebreide rondleiding door het nieuwe gebouw, wat alle gasten versteld deed staan. Buiten al dit goede nieuws over het nieuwe hoofdkantoor hebben we ook wat leuks te vertellen over wat er gaat gebeuren met het oude pand.

Het oude pand gaat gebruikt worden door een kunstenaar, die gaat een prachtige tentoonstelling maken van onze auto´s gecombineerd met zijn unieke kunst. Dit is een primeur in de kunstwereld en wij zijn dan ook zeer blij dit te mogen ondersteunen met onze auto´s. Al met al was het een prachtige opening en we kijken uit naar de opening van de tentoonstelling in ons oude hoofdkantoor.