De beste oled tv

Wat zijn oled tv's?

In 2009 kwamen sony en lg met de schermen op de markt met kleine oled televisie's van 11

en 15 inch. deze schermen waren een groot succes. In 2013 hebben ze de groter oled schermen uitgebracht vanaf 55 inch


het scherm van de Oled televisie's zijn dunner dan lcd schermen. Dit komt omdat de televisie geen achtergrondverlichting nodig is. De televisie's bestaan uit 3 subpixels die zelf lichtgeven waardoor dit mogelijk is.

Voor en nadelen van oled.

De schermen van oled zijn natuurlijk superdun. Ook is het beeldkwaliteit veel beter dan de lcd televisie's. Dat komt door het grote contrast dat de oled schermen hebben waardoor je de details goed ziet. De televisie's zijn erg zuinig wat een groot voordeel is, maar het nadeel is natuurlijk de prijs van deze tv. Omdat de technologie die oled gebruikt erg duur is en er nog niet heel veel oled televisie's op de markt zijn betaal je al snel duizenden euro's voor de televisie's. Tot nu toe gebruikte ze oled alleen in schermen van kleine smartphones.
Big image

Verschillende soorten.

Oled is in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Je hebt bijvoorbeeld rechte televisie's buigbare televisie's. Ook zijn ze in alle maten verkrijgbaar van 11 inch tot 55 inch. De schermen zijn groot waardoor de kijkhoek ook groter is het beeld is scherper dan normale televisie's. Je hebt de oled televisie's in full hd en in ultra 4k hd. Je hebt ze in ultra dun maar ook iets dikker als je toch fijner vind. De merken samsung en lg verkopen ze alleen maar binnekort komen er nog meer merken die gaan investeren in de televisie's.

Samsung gaat de productie van de televisie's even stop gezet omdat ze zo duur zijn. In tegendeel van Lg die juist investeert in de productie van de oled televisie's.


Al met al..... Voor elke persoon een geschikte oled televisie.

Wilt u meer weten over de oled tv kom dan naar onze winkel of neem een kijkje op de webshop. Als u nog meer informatie wilt kunt u ook op de site van de consumentenbond een kijkje nemen waar ook revieuws staan over de televisie's.


Deze week geven wij 20% korting op alle televisie's kom snel!!!!!!!!!!

Big image