Sensible Living

Think smart, live smart.

Directeur Duistermaat spreekt..

Allereerst wil ik jullie allemaal een gezond en sportief jaar toewensen. Het doet mij een deugd dat het aantal inschrijvingen sterk blijft groeien. Aan de andere kant willen wij wel jullie behoefte optimaal blijven vervullen. Om deze reden hebben wij een forum en een poll op de website geplaatst zodat we up-to-date blijven met de huidige ontwikkelingen.Ook heeft de verzekeringsmaatschappij Achmea Zilveren Kruis die het project van sponsoring voorziet, het nodige mede gedeeld. Zo krijgt elke nieuwe aanschrijving 10% korting op een nieuw verzekeringscontract bij Achmea.


Als laatste is Sensible Living in samenwerking getreden met Nutricia. Het bedrijf dat bekend staat om haar baby- en kindervoeding, wil de studenten ook overtuigen van een gezond eetpatroon. Om dit te kunnen beïnvloeden geeft Nutricia, de klanten gratis voedselpakketten en tevens handige tips.


De volgende nieuwsbrief zal in februari uitkomen, dus tot die tijd gezond eten, genoeg blijven bewegen en vooral gemotiveerd blijven!


Jerry Duistermaat

Directeur Sensible LivingAchmea Zilveren Kruis

Het Zilveren Kruis staat garant voor al onze bezigheden en denkt mee over nieuwe ontwikkelingen dankzij de co-operatie met Sensible Living.


Samen voor een betere en goedkopere ziektekosten verzekering.


http://www.achmeazilverenkruis.nl

Acupunctuurpraktijk Marjon Lanting

Marjon Lanting heeft haar expertise vanaf februari 2014 beschikbaar gesteld om jullie zo goed mogelijk te helpen bij dergelijke gevallen op het gebied van roken.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Sensible Living

Jerry Duistermaat, Directeur

email: j.t.duistermaat@sensibleliving.nl

Contact

Sensible Living

Zernikeplein 7

9221 FS Groningen

info@sensibleliving.nl


Verkeerd email-adres? klik dan hier http://www.sensibleliving.nl/emailwijzigen

Wil je je uitschrijven? klik dan hier http://www.sensibleliving.nl/uitschrijven