Showpony Productions

internship, bedrijfsanalyse

Wat is Showpony Productions

Showpony-Productions is een allround boekings, productie en entertainment bureau, bestaande uit meerdere takken uniek in haar soort. Showpony biedt een groot netwerk van host(s)essen, dansers, acrobaten, acts en entertainers aan. Haar goed gevulde database biedt een breed scala aan multitalenten die ingezet kunnen worden tijdens, (bedrijfs)evenementen, festivals, presentaties, clubavonden, fashion shows, fotoshoots en commercials. Je herkent de showpony’s aan hun frisse en sophisticated uitstraling, intellect en een assertieve houding.

Grootte

Functies in het bedrijf:

Het bedrijf Showpony Productions is gezegend met een grote groep getalenteerde mensen. De groep bestaat uit hosts & hostesses, promotie medewerkers, horeca- & eventpersoneel, acteurs, modellen en danseressen.


Momenteel hebben ze 8 werknemers, waaronder een owner, co-owner, senior project manager, twee producers, junior project manager, intern en een scout. Naast deze personen komen de hosts & hostesses, promotie medewerkers, horeca- & eventpersoneel, acteurs, modellen en danseressen er nog bij.

Doelgroep

Showpony Productions beschikt over een ruime keuze aan multitalenten die inzetbaar zijn voor events, festivals, presentaties, clubs, beurzen en commercials. Andere projecten zijn in overleg ook mogelijk. De doelgroep voor Showpony Porductions zijn jongeren vanaf 18 tot en met 34 jaar.

Social Media

Showpony Productions is ook actief op social media, bijvoorbeeld op Facebook, Twitter en Facebook. Hier posten ze bij welke evenementen zij aanwezig zullen zijn en wat het bedrijf allemaal doet. Je "leert" de showpony's zo ook weer een beetje beter kennen.