Kaospilot Co - creation Design

Lær at samskabe hos Kaospiloterne

14. & 15. November 2019 (Vi afvikler kun åbne kurser på engelsk pt)

Hvor: Kaospiloterne - Filmbyen 2 - Aarhus C

Kaospiloterne tilbyder igen et 2-dages program, hvor vi giver dig indblik i at facilitere samskabelsesprocesser

Du får en indføring i at skabe meningsfulde fællesskaber med andre – og du får redskaberne til at gøre det! Du vil arbejde med at designe læringsrum, som egner sig til at få andre – borgere eller brugere - med som aktive medskabere af dine tanker og idéer!


Co-creation eller på dansk samskabelse handler om at skabe værdi, der er mere værd end det, man kan skabe selv! Det forudsætter aktiv og ligeværdig involvering af andre og betyder. at man deler viden, ressourcer, tanker etc. for at nå et fælles mål.


Du gør det sikkert allerede - skaber ting, velfærd, service, resultater sammen med andre - men du kommer givetvis til at gøre det endnu mere!

Måske .....

...skal du have medborgere involveret i et projekt! Måske skal du have en forældregruppe engageret i en sag! Måske skal du organisere frivillige til et event? Måske hjælper du unge med at få fodfæste?! Måske har du med integration af flygtninge at gøre!

Eller måske er du blot nysgerrig efter at vide mere om, hvordan man skaber noget sammen med andre. Så er dette to dages forløb måske noget for dig?

Big picture

Indhold

I løbet af 2 dage vil du få inspirerende input og komme til at arbejde med følgende emner, som er grundlaget for gode samskabelsesprocesser. :

 • Fremtidsanalyse.
 • Fællesskab baseret på mening og værdier.
 • Samskabelse gennem designtænkning.
 • Dynamiske handlingsplaner.
 • Sparring af konkrete projekter.

Du vil opleve at være en del af et læringsrum, hvor vi konstant prøver læring og teori af i praktiske øvelser. Undervisningen vil derfor veksle mellem korte teoretiske oplæg, præsentation af - og træning i – værktøjer, samt refleksion over læring. Du vil komme til at arbejde med og blive inspireret af andre, der arbejder med samskabelse. Og ikke mindst vil du også få mulighed for at arbejde med egne projekter.

Hvem er det for:

Du er sikkert praktikeren, der:

 • arbejder med at skabe medborgerskab,
 • er leder eller medarbejder i en institution, hvor du i stigende grad har brug for at inddrage borgere eller brugere i på løsningen af opgaverne,
 • er frivillig i en organisation, der arbejder med at organisere frivillige til at gøre en forskel,
 • arbejder med brugerinddragelse i en virksomhed eller i en organistion, eller
 • måske er du nysgerrig og ønsker blot at vide mere om samskabelse.

Du deltager i dette kursus, fordi …

 • du mangler redskaberne til at inddrage andre,
 • du vil vide mere om at facilitere fællesskaber,
 • du ønsker at lære at designe trygge udviklings- og læringsrum,
 • du ønsker at skabe begejstring i dit arbejde og du ser muligheder i mangfoldighed.

Pris: 4.100 kr ex. moms

Det sagde tidligere deltagere:

"Tak for to fantastiske kursusdage. - Energi, indhold og facilitering gik op i en højere enhed. Det var en fornøjelse og en lærerig proces, hvor jeg blev udfordret og inspireret. Derudover fik jeg gode konkrete værktøjer med hjem, som helt sikkert vil få en positiv betydning for min virksomhed. Kan varmt anbefales! "

Kristina Mygind - http://www.kristinamygind.dk"Co-Creation kurset hos Kaospiloterne gav mig ny inspiration og tro på at Co-Creation kan gøre en forskel. Jeg fik nye metoder til at åbne hele processen op for andre. Noget jeg kan bruge i mine projekter, så de bliver stærkere og giver mere ejerskab til andre. Både brugere, frivillige og professionelle samarbejdspartnere. Jeg fik mulighed for at se mine projekter med nye øjne, ved at invitere andre med i processen. Jeg lærte meget om mine projekter, ved at dele dem med andre, og fokusere på ’hvorfor jeg laver projektet’.

Nicolai Juhler - Center for Urban Kunst

Om Kaospiloterne

Kaospiloterne har arbejdet systematisk med ledelse af forandrings – og samskabelsesprocesser siden 1992. Vi er kreativt miljø, der består af en skole med godt 100 nysgerrige unge fra hele verden, samt et uddannelseshus, der laver træningsprogrammer indenfor ledelse, innovation, kreativitet og samskabelse.

Hvor og hvornår

Thursday, Nov. 14th, 9am to Friday, Nov. 15th, 3:30pm

Kaospiloterne, Filmbyen 2, Denmark