Adverteren in Wildlife Magazine

WildWorld B.V.

Focus & Binding

Wildlife Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift geheel gewijd aan wildlife, natuur & duurzaamheid. De digitale edities verschijnen doorlopend en elk nieuw nummer wordt uitgebreid bij ons publiek onder de aandacht gebracht. Omdat Wildlife Magazine op artikelniveau door de redactie wordt samengesteld, kunt u er op rekenen dat iedere uitgave de volledige aandacht van de lezer heeft. Die focus op hoogwaardige, onafhankelijke content biedt goede kansen om uw bijpassende producten of diensten onder de aandacht te brengen middels een advertentie. En dat is zeker niet van eenmalige aard: alle verschenen edities zijn blijvend toegankelijk voor onze lezers.

Aandacht voor uw bedrijf, product of dienst

  • U heeft de keuze uit het 1/2-pagina en het 1/1-pagina advertentie-formaat. Kijk voor tarieven, beschikbaarheid en online reserveren & betalen in het keuzemenu op de website.


  • Een aantrekkelijke korting is van toepassing op een advertentie in een reeds verschenen editie van minimaal 6 maanden geleden.


  • Indien gewenst ontvangt u kosteloos een embed-code of link naar de publicatie ter plaatsing op uw website.


WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid. WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.