Jeugd vakantie paspoort

stopt op zondag 31 augustus

Haal nu nog die felbegeerde stempel

Zondag 31 augustus komt er alweer een einde aan weken reizen met het Jeugdvakantiepaspoort. Kom alleen dit weekend nog naar het Mariniersmuseum om die felbegeerde stempel te halen. Na je bezoek aan de kinder doe tentoonstelling "Ben je ook een speurneus" drink je nog een lekker glas limonade uit onze feestelijke limonade fontein.

Laatste kans op Jeugdvakantiepaspoort stempel van het Mariniersmuseum

Sunday, Aug. 31st, 5pm

7 Wijnhaven

Rotterdam, ZH

Museum is dit weekend geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Ben jij ook een speurneus gaat door!

Wegens het grote succes van de kinder doe tentoonstelling gaat deze door. De komende maanden bezoek je het museum en de wereld van de Combat Tracking. Heb je een combat trackers certficaat verdiend afgelopen weken? Hou dan onze facebookpagina in de gaten want dan ben je welkom op de combat tracking lessen voor gevorderden. In de herfstvakantie komen een aantal middagen heuse Combat Trackers van het Korps Mariniers naar het museum om je nog meer te leren over het spoorzoeken.

Mariniersmuseum tijdens de Wereld Haven Dagen 5 t/m 9 september

Rotterdam is het maritieme wereld centrum tijdens de Wereldhavendagen op vrijdag 5 september t/m zondag 7 september. Het Mariniersmuseum doet hier natuurlijk aan mee.

Op zaterdag 6 en zondag 7 september is het museum gratis geopend.


Uiteraard zijn we alle dagen te vinden aan de Parkkade in het Mariniersdorp. In ons museum op locatie, laten we jullie kennismaken met een aantal bekende en onbekende activiteiten van ons museum. Je gaat bij ons op de foto in een echte mariniersjeep of durf jij het aan om de geschiedenis van de mariniers in te stappen?


Kortom ook tijdens de Wereldhavendagen is er bij ons van alles te doen.