SAME* Summercamp 2013

*Solidarity Action day Movement in Europe

GEZOCHT: Acht supergemotiveerde Zuiddagjongeren die niet vies zijn van een internationaal avontuur!

Wij zijn de spliksplinternieuwe SAME-commissie van Zuiddag en wij hebben zeer goed nieuws voor jullie! We zoeken namelijk enthousiaste jongeren die Zuiddag deze zomer willen vertegenwoordigen op het internationale zomerkamp in Italië. Zuiddag is namelijk lang niet de enige jongerenorganisatie in Europa die elk jaar een werkdag organiseert om geld in te zamelen voor een jongerenproject. Samen met de Noorse, Deense, Duitse, Italiaanse, Servische, … Zuiddag vormen wij de Solidarity Action day Movement in Europe, of kortweg SAME. Klinkt je als muziek in de oren? Lees dan snel verder voor alle praktische informatie.

Waar?

Het pittoreske Italiaanse dorpje Bassano Del Grappa

Wanneer?

29 juli tot en met 2 augustus 2013


Wat?


  • Reis samen naar Italië en ontmoet jongeren uit Noorwegen, Duitsland, Italië, Servië, Denemarken, … die allemaal dezelfde droom delen: van de Zuiddag in hun land een overweldigend succes maken. Wissel ideeën uit over hoe elke organisatie de dingen aanpakt, brainstorm over gemeenschappelijke activiteiten, geniet samen van de Italiaanse zon en kom naar huis met een pak internationale facebook-vrienden én een notitieboekje vol ideeën die van Zuiddag in de toekomst een nog betere en meer succesvolle organisatie zullen maken!
  • Van de SAME-reizigers verwachten we dat voor minstens 1 jaar in de SAME-commissie komen. Concreet betekent dat dat je regelmatig met alle SAME-reizigers van de afgelopen twee jaar afspreekt om de ideeën die uit het kamp zijn gekomen op te volgen en uit te werken, de volgende generatie SAME-reizigers klaar te stomen en last but not least (PRIMEUR PRIMEUR) het SAME-zomerkamp van 2014 dat in ons eigen landje zal doorgaan te organiseren.


Om al een beetje in de sfeer te komen kan je hieronder de video bekijken die we tijdens het vorige zomerkamp in Berlijn hebben gemaakt.


SAME - Solidarity Action day Movement in Europe.

Kostprijs?

We vragen een bijdrage van 50 euro aan het ticket.


Ja, ik wil mee! Hoe stel ik mij kandidaat?

Haal je beste Engels boven en overtuig ons met een korte brief, filmpje, powerpoint, muziekstuk, speech, … dat jij de perfecte Zuiddag-vertegenwoordiger en SAME-commissaris bent. Stuur je motivatie voor 6 april om 23:00u naar same.zuiddag@gmail.com

Nog vragen?

Eén adres: same.zuiddag@gmail.com (of spreek ons persoonlijk of via facebook aan)

Wij kijken er al naar uit je in onze SAME-commissie te verwelkomen!

SAME-delegatie 2012: Islane, Charlotte, Cosey, Jana, Ine en Joke

SAME-delegatie 2011: Soufiane en Mariam