Nederland Vimax Pillen Beoordeling

Vimax beoordeling - penis pillen . Lees voordat je koopt .

Laat ik beginnen met te zeggen , ik werk niet noch iets voor producten die ik herzien en ben op geen enkele manier verbonden met de bedrijven te verkopen.

Ik zal meteen ter zake komen en beginnen met te zeggen dat ik heb deze vimax beoordeling gedeelte van de site als een manier om mijn eerste hand ervaring van de penis producten uit te drukken. Deze enorme golf van de "beste" penis producten die er zijn vertrokken gewone mensen zoals ik helemaal in de war over waar te beginnen of wat te proberen . Ik gewoonlijk niet dit soort dingen te doen, maar ik voel me vrij gepassioneerd over de effecten Vimax heeft op mijn leven gehad . Ik leerde dit de harde manier ( ongeveer $ 200 later dan ik had gehoopt ) . Voordat Vimax Ik probeerde Prosolution pillen en VigRx pillen , maar de resultaten waren te verwaarlozen . Vimax maakte het allemaal de moeite waard hoor . Ik denk niet dat er iets anders ( product of activiteit ) dat dit veel vertrouwen en extra " voordeel " tijdens de seks kon me hebben gegeven .
Big image

Vimax penisverlenging

Ten eerste, een snelle waarschuwing: De Vimax site doet blazen haar vorderingen een beetje. Ik weet echt niet de mogelijk om meer dan 3 centimeter op te doen met dit product te denken zoals zij beweren (ik betwijfel of het mogelijk is met een product) en ik heb niet gevonden het nuttig zijn om rechtstreeks voor de seks.

Nu op naar de beoordeling, ik kocht een 12-maand levering van Vimax penis pillen ongeveer een jaar en een half geleden, te geven of een paar weken, en begon het nemen van een pil per dag onmiddellijk na ontvangst. Na een paar weken heb ik niet veel merken, behalve dat wanneer mijn penis was slappe was het een beetje groter en ingevuld, maar niet significant. Ik overwoog vragen Vimax voor mijn geld terug, want het was nog steeds binnen de 30 dagen. Echter, een maand later gemeten ik en ik had eigenlijk gegaan van een 6,5 "naar een 7.1" en omtrek toegenomen evenals (maar ik hoefde niet te meten). Na 6 maanden, had ik in lengte toegenomen tot 8,0 "en omtrek verhoogd een extra bedrag ook. Ik heb eigenlijk zag de grootste stijging toen ik slappe hoewel, ik was nu rond de 6,5" wanneer niet rechtop.

Ik heb nooit gemeten wat ik was alvorens de Vimax penis pillen, maar ik denk dat het was rond 4 "slappe. Na 6 maanden heb ik niet ervaren te veel extra groei (stijging van 0,3" in de lengte en een beetje in omtrek tijdens de laatste 6 maanden). Ik weet niet zeker of dat typisch is voor iedereen op Vimax maar ik zou zeggen 6-maanden is waarschijnlijk prima voor de gemiddelde persoon in plaats van 12 maanden. Nu wil ik niet deze beoordeling te klinken als een getuigenis, zodat ik niet zal loven de Vimax te veel, maar ik denk eerlijk gezegd dat dit een van de beste investeringen die ik ooit heb gemaakt. Het is al 6 maanden geleden dat ik gestopt met het en ik heb niet gezien dat een vermindering van de lengte of omtrek, die mij leidt om te geloven dat dit echt is permanent. Ik weet niet hoe ze het deden dit met natuurlijke ingrediënten, maar ik ben echt verbaasd en helemaal gek Vimax penis pillen voor. Hoe dan ook, ik hoop dat deze beoordeling hielp.