Stichting

stem tegen stille armoede

Wie zijn we en wat doen we?

De stichting is in december 2011 opgericht door Jeanette van der Velde en Regney Concincion. Dankzij donateurs heeft de stichting al vele slecht bedeelden kunnen helpen met noodzakelijke dingen die zij nodig waren. Volgens nieuwsberichten zullen er voor velen nog lang moeilijke tijden zijn, denk aan werkloosheid. De stichting heeft met medewerking van bepaalde slecht bedeelden foto’s op de site kunnen plaatsen, om aan te tonen wat er zo al is gebeurd. Begrijpelijk is ook dat sommige mensen dit liever niet wilden. Niemand vraagt om een uitzichtloze toekomst, wij hopen dat we het leed voor hun in ieder geval iets hebben kunnen verlichten.

Om slecht bedeelden te helpen, zijn wij zelf ook hulp nodig

Vele handen maken licht werk!

Onze dank is zeer groot aan de donateurs die ons gesteund hebben zowel financieel als in goederen, zonder hun hadden wij niet zoveel kunnen doen. Ook gaat onze dank uit naar de mensen die de stichting helpen om werk te verrichten, vele handen maken licht werk.

In het jaar 2012 hebben wij vele mensen kunnen helpen op verschillende manieren, hopelijk kunnen wij ook in het jaar 2013 weer rekenen op veel steun van iedereen.

Namens stichting stem tegen stille armoede wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een zorgeloos en gelukkig 2013.

Neem gerust een kijkje op onze website, voor meer informatie.