OTVOREN KONKURS ZA POSAO

Zarada na internetu zaista postoji

Big image

Dobrodosli!

U našoj kompaniji letuje se po mesec dana. Za nas jos niste culi? Kako mi ovde radimo? Pokušaću da Vam dočaram najbolji posao na svetu. Najbolji i najteži, za razliku od drugih poslova koji se obavljaju u kancelariji, butiku, na ulici, pijaci, ovaj posao ja obavljam od svoje kuće.


Radim za američku kompaniju, čije je sedište u Linkolnu, Nebraska. Kompanija postoji od 1998. godine i već punih 17 godina posluje sa dobitkom. Pitate se kako? Davne 1998. godine naš predsednik Gery Carson koji je osnovao došao je na ideju da osnuje jos jedan deo u svojoj kompaniji Carson koja postoji već 30 godina i to Strong International Future sestru kompaniju koja će imati svoje saradnike širom sveta i čiji se saradnici baviti samo i isključivo internet marketingom. Tim poduhvatom je uspeo da dodje do ogromnog broja populacije širom sveta. Takodje opravdao je i dan danas opravdava postojanje redovnim isplatama zarade svakog meseca svakom svom saradniku.


Ne obećavam Vam zaradu preko noći, jer to zaista i ne postoji. Ako i postoji negde ilegalna je. Ali posao koji možete raditi i uz bilo koji drugi. Plata koju biste zaradili zavisila bi samo i isključivo od vas i vašeg angažovanja. Odnosno onoliko koliko sebe unesete u ovaj posao i koliko slobodnog vremena mu posvetite.


Svakako na današnje vreme, nije nam potrebna bela i žuta štampa jer već sve to postoji na internetu. Pa eto jos jednog razloga da pokušate i osnujete sopstveni privatni posao na internetu. A ja kao Vaš sponzor ću vas naučiti kako da internet radi za vas.

Sa ponosom Vam predstavljam kompaniju za koju ja radim, i pozivam Vas da okušate svoje marketinške sposobnosti, ja ih na početku nisam imala uopšte, znanje sam sticala vremenom u ovom sjajnom poslu.


Ovde mogu raditi i penzioneri, i mlade mame koje provode svoje vreme sa dečicom kod svoje kuće, kao i svi ostali koji svakodnevno koriste internet, imaju osnovno znanje rada na računaru. Što se tiče engleskog jezika, potreban jeste ali ne i neophodan, za sve ima dovoljno vremena da se prevede. Takođe imamo grupe za podršku u kojima se nalaze sve prevedene datoteke koje nam zaista puno pomažu u radu.


Moje ime je Bojan Ponjevic(Platinum Team Leader) i rado ću Vas naučiti svemu što znam o ovom poslu, kao i pokazati pravi put ka zaradi na internetu.

Big image