Haat Kwadraat Floortje Zwigtman

2007

Klein Fragment Pp. 26

De geschifte bitch! Daar staat ze met een mes in haar hand dat het goed gedaan zou hebben in een horrorfilm. De uitdrukking op haar gezicht vertelt me dat ze best in staat is het te gebruiken ook. Dit was the big one, wisten we allebei. De moeder van alle veldslagen. En ik verschijn ongewapend op het slagveld.

Samenvatting en persoonlijk mening

Dit verhaal gaat over de relatie van Katleen en Michael. Kate en Mike zijn tweeling maar ze haten elkaar. Het is een verhaal die in Brussels gebeurt.

We vinden dat dit verhaal interessant is. De relatie tussen Mike en Kate is boeiende en intrigerende. Al broers en zussen ruzie maken maar niet aan die mate. Bovendien de komst van Ronnie is intelligent omdat ze de plot vooruitgang. Het is een prachtige mix van haat, broederschap en gevaar. Ondaks de haat tussen Kate en Mike er is ook veel liefde wanneer Mike zijn zus zal te reden. Er is ook veel hypocrisie bij voorbeeld Ronnie is recht student maar hij heeft drug problemen. Dus we bevestigen dat dit boek goed gescreven is en aangepast aan de lectuur van de jongeren die Nederlands leren.