Westward Group for Tax and Estate

Westward Group for Tax and Estate Planning Advisors Tokyo Paris Review: 9 sidste-øjebliks skat strategier for 2014

Det er tid igen, så vi tæt ud endnu et år til at gennemgå nogle ende årets skat tips, der kan stadig bruges til at spare dig penge. Som du sandsynligvis allerede ved, skal mange af de skattemæssige strategier du kan ansætte gøres i det samme skatteår som de vil blive hævdet. Det er præcis, hvorfor, med nogle af disse strategier, du skal handle hurtigt for at få din fordel. Og husk, at du bør altid konsultere din skat, juridiske og finansielle rådgiver før disse beslutninger. Men denne liste giver dig et godt sted at starte.


1. offset gevinster med tab. Kig på din portefølje og se om du har gevinst og tab. Hvis du har begge, kan du afskrive gevinster mod tab. Hvis du har flere tab end gevinst, kan du også tage op til $3.000 for tab i forhold til almindelig indkomst. For at tage et tab for 2014, skal du kræve tabet ved at sælge aktiver eller investeringer, som indeholder tab i år. Du kan også tage yderligere tab og "bære dem frem" til næste år. Hvis du beslutter at sælge en investering på et tab, og planen om at købe det tilbage efter du hævder tab, sikre du venter mindst 30 dage til at tilbagekøbe den. Ellers vil du har overtrådt bestemmelserne vask-salg, der kan straffe dig for at købe det tilbage for tidligt.


2. finansiere din individuelle pensionsopsparinger konti, Roth IRAs, 401 (k) s, 403 (b) Sørensen, forenklet medarbejder Pension planer, osv. De fleste pensionsordninger kræver, at du finansiere disse investeringer i det år, du tager afskrivningen, men ikke alle. Med hensyn til IRAs og Roth IRAs, kan du vente til skat arkivering tid plus udvidelser. Men jeg anbefaler ikke denne. Jeg vil hellere du finansiere dine planer i det år du påstår bidrag.


Arbejdsgiver planer kræver du at bidrage til planen (medarbejder bidrag), men i skatteåret. Så hvis du ikke har fuldt finansieret din virksomhed pensionsordning, komme på bolden og tale med jeres personaleafdeling at se, hvordan du kan sætte flere penge i ved årets udgang. Husk, du kan tilføje $17,500 til din 401 (k), og en yderligere $5.500 hvis du er over 50 år.


Også, reglerne, der ændrer for 2015, så du skal ændre dit bidrag beløb i overensstemmelse hermed. IRA og Roth IRA bidrag forbliver den samme på $5.500 og $1.000 catch-up for personer over 50 år. 401 (k) bidrag begrænser stigningen til $18,000 og en $6.000 catch-up for personer over 50 år. Hvis du har midlerne automatisk investeret i dine pensionsordninger, opdateres de automatisk investeringer for at matche de nye grænser.


Også overveje at donere højt værdsat lager til din velgørenhed i stedet for kontanter. Ved at gøre dette, får du en dobbelt fordel. Første, du kommer til at afskrive værdien af sikkerheden, og for det andet, du ikke behøver at sælge bestanden eller andre investeringer dig selv (og realisere en gevinst), før du donere det.


3. Tag din minimum kræves distribution. Hvis du er over en alder af 701/2, skal du tage penge ud af din kvalificeret planer (hvis du ikke arbejder eller bidrage til planen) og IRAs. Det beløb, du skal tage er 3.65 procent i det første år. Hvert år du bliver ældre, procentdelen, du skal tage ud stigninger. Men den virkelige kicker her er hvis du ikke tager ud af penge, du skal betale en 50 procent straf på det beløb, du ikke hæve. Der er en heftig bøde (den største Internal Revenue Service vurderer.) Sørg for at du får denne ene ret hvert år.


4. Giv $14.000 at nogen du kan lide. Det årlige (2014) gave beløb du kan give til nogen, uden at skulle udfylde selvangivelsen gave er $14.000, men du skal fuldføre gaven (give den til den person, enhed eller velgørenhed) ved udgangen af året.


Mange investorer ville sige, "Hvorfor i alverden jeg ønsker at give slags penge til nogen?" Men virkeligheden er, at nogle ældre voksne har mere end nok aktiver i deres portefølje, at de ønsker at give det væk tidligt (før de dør så børn eller velgørende organisationer får fordelen nu). Men der er stadig en grænse pr. år med hensyn til hvor meget du kan faktisk give væk. Igen, dette beløb er $14.000 til 2014. Hvis du er gift, kan du og din ægtefælle både gave $14.000, gør din samlede bidrag $28.000 pr. person.


Undertiden gifting værdsat lager til et familiemedlem i en lav skatteklasse kan også være nyttige i at reducere dine samlede skattetilsvar.


5. Brug din flex udgifter dollars. Flex udgiftsplaner giver dig mulighed for at sætte penge væk afgiftsfri, skal anvendes til kvalificeret medicinsk og dental udgifter. Men disse dollars skal bruges i det indeværende skatteår. IRS vil nu lade dig rulle op til $500 til den næste skatteår (forudsat planen tillader det). Men for ethvert beløb over $500, det er "use it or lose it."


6. Tag dine udgifter i år. Hvis du er en virksomhedsejer eller selvstændige, og kan fradrage udgifter, betale udgifter nu versus i 2015. Dette vil sænke din samlede indkomst, og dermed din skat. Nogle af de udgifter, du kan overveje at betale for tidligt er interesse, leje, medicinsk forsikringspræmier, kreditor udgifter mv.


7. betale din januar pant betaling i December. Hvis du betaler din januar pant betaling tidligt, du hovedsageligt betaler januar interesse i December, som vil tillade dig at skrive det ud nu, kontra et år fra nu. Dette kan ikke hjælpe dig betydeligt, men hver lille smule tæller.


8. kombinere liste A fradrag. Mange liste A fradrag har tærskler skal du opfylde inden du kan tage det særlige fradrag. For eksempel, skal medicinsk/dental fradrag være 10 procent af korrigeret bruttoindkomst. Det betyder, at du skal opfylde 10 procent, før du kan trække noget. Diverse expense fradrag skal være 2 procent af korrigeret bruttoindkomst. Så sørg for du er i stand til at kombinere alle de korrekte udgifter til at være i stand til at opfylde denne særlige fradrag minimum.


9. gør en mock selvangivelse. Med skat software, såsom TurboTax eller H & R Block software, køre en mock selvangivelse, således at du ved din potentielle skattepligt. Dette kan hjælpe med at vide, hvor meget et nedslag du kan tage for IRA bidrag, virkningerne af en Roth konvertering, hvis du er underlagt Alternative Minimum Tax, den potentielle skatteopgørelse du kan have til at betale af 15 April og en række andre vigtige ting du måske ønsker eller behøver at vide for tidligt.


Ikke alle disse ting vil gælde for alle. Faktisk, gælder kun et par af disse strategier for de fleste mennesker. Du skal besvare spørgsmålet er, "hvilke der gælder for mig?" Så Læs over denne liste flere gange, og finde ud af hvilke tips vil give dig de bedste fordele for din 2014 skatter. Derefter implementere disse tips.


Hvis alle disse oplysninger synes overvældende, som den gør for de fleste mennesker, så arbejde med en person, der kan hjælpe dig. Dette kunne være din skat revisor, investment advisor eller finansielle planner. Men uanset hvad du gør, gør for at gøre planlægningen. Det kan faktisk spare dig nogle penge.