Internet Expo

Kista 14 mars 2013

Vilken trevlig mässa och vilka spännande reklamlösningar som finns för inomhus/utomhus reklam. Digitala displayer, pyloner, kylboxar coh förvaringslösningar.

Den 14 mars besökte jag Butiksleverantörsmässan i Kista för att få ett överblick av vilka tjänster och produkter som finns för marknadsföring, komma loss från kontoret, snacka loss och få inspiration.
Jag fick ganska många intryck av hur man kan paketerar känslor i olika former för olika ändamål.


Tandläkarverksamhet kan uppfattas som stel och förknippad med rädslor. Jag tog ett slumpat besök hos Pierre Larsson VD för Emko, han förklarade anvädningsområden för guldaskar som glittrade i hans monter, det var svårt att låta bli att titta.
I askarna som förmedlar elegans, presenteras olika tandimplantat.

När man tänkter på paketering handlar det mycket om att leverera en upplevelse och en känsla från första stunden. Man visar att man bryr sig.

Glöm inte att göra något liknande på din hemsida, paketera dina tjänster och budskap med snygga bilder, så att dina kunder uppfattar att du är verksam och har mycket att göra. Visst om du behöver ett bollplank för att gå vidare, är det bara att mejla så kan vi boka ett telefonmöte och ta reda på om jag kan matcha dina behov.


Vi hörs

Liz