One Direction

Els nois paren a Barcelona per fer un concert

Concert

Saturday, June 15th 2013 at 8pm-2am

Barcelona, Spain

Barcelona, CT

El concert es realitzarà al Pavelló Olímpic de Badalona. Abans de què comenci el concert, tindreu l'oportunitat de poder veure-los a la cola per firmar autògrafs o per fer fotos.


Big image
Tenen tres dies marcats en vermell: el dia 15 actuen a Barcelona i desprès tenen dos concerts mes programats a Madrid. Les fans de One Direction no poden estar més contentes, de fet ja conten les hores per poder veure als seus ídols en persona. Ara mateix es troben a l'hotel Wella, un dels hotels més luxosos de Barcelona en el que no els hi falta de res. De fet, ja em pogut veure fotografíes de fans que han tingut la ocasió de fer-se fotos amb ells.


One Direction - Kiss You (Official)

Sorteig d'entrades

Les entardes per al concert de One Direction que és realitzarà al Palau Olímpic de Badalona el 15 de Juny potser s'agotaran. Però et donem l'oportunitat de poder guanyar 3 entrades gratis. Per obtenir més informació ves a aquet enllaç.

http://www.lavanguardia.com/concursos/20130311/54368121452/concurso-entradas-one-direction-concierto-badalona.html

Big image
En aquets codi podreu veure informació sobre ells


ATENCIÓ!!

Silenci

Us recomanen que feu silenci al sortir del concert per tal de què la gent pugui dormir sense escoltar sorolls del carrer. Ja que el concert acabarà las dues de la matinada i aquesta hora és per poder descansar bé.