ENTRENAMENT EN RÍTMICA

HABILITATS I EINES BÀSIQUES PER A DOCENTS

Música i Moviment

Curs 2021/22 - EL MUSICAL Bellaterra

Us presentem un training per ajudar a desenvolupar les habilitats bàsiques que creiem ha de tenir un docent per a ser un bon professor de música i moviment.

  • Treballarem l'adaptabilitat i la memòria.
  • Com organitzar la classe d'una manera pràctica i sense papers.
  • Com potenciar l'expressivitat i la imaginació.
  • Com anticipar-nos al que pasa creant en el moment.

En definitiva, exercitarem la manera i les eines musicals que hem de desenvolupar per a que la música sigui un suport i una eina de comunicació i creació amb els infants.


El curs anirà a càrrec d'Eugènia Arús, consta de 6 sessions, una cada mes, de novembre a abril en dissabte pel matí.

DIRIGIT A:

Mestres de música de primària, mestres de música d’infantil, professors de música de secundària, professors d’escoles de música i conservatoris, professors d’instrument i llenguatge musical, terapeutes, ballarins, actors i totes aquelles persones interessades.


Aquest curs està pensat per aquelles persones que vulguin tenir un primer contacte amb les pedagogies de la Música i el Moviment i també per a tots els estudiants i professionals interessats en aprofundir i perfeccionar el seu bagatge personal relacionat amb la Música i el Moviment i/o la Rítmica Dalcroze.

INFORMACIONS D'INTERÈS:

Aquesta formació és presencial:

La durada de la classe és d'1 hora 45 minuts


Recorda:

- Venir amb temps suficient

- Portar mascareta

- Vestir amb roba còmoda

DIES I HORARIS:

Sessió 1: 27 de Novembre 2021

Sessió 2: 11 de Desembre 2021

Sessió 3: 29 de Gener 2022

Sessió 4: 26 de Febrer 2022

Sessió 5: 26 de Març 2022

Sessió 6: 30 d'Abril 2022Horari:

Horari classe:

de 9:30h a 11:15h


PROFESSORA DEL CURS:

Eugènia Arús. Pianista. Títol Superior de Professor de Solfeig, Teoria de la Música, Transport i Acompanyament pel Conservatori Joaquín Rodrigo. Doctora en Educació Musical per la Universitat de Barcelona. Diploma Superior i Llicència d'ensenyament en Rítmica-Dalcroze, Solfeig i Improvisació per l'Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra, Haute École de Musique. Diploma pedagògic d'educació musical Willems per l'Association International de Education Musicale, Lió. És professora del Departament de Didàctiques Aplicades, secció de Didàctica de l’Educació Musical de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Actualment compagina la seva tasca com a músic, participant en diferents produccions, amb la investigació i publicació d'articles i material didàctic destinat a la posada en pràctica de l'educació musical en moviment. Ha estat convidada, en països com França, Itàlia, Finlàndia, E.E.U.U. L'Argentina o Anglaterra, com a intèrpret o ponent. Col·labora des de l'any 2005 amb la Fundació Barenboim-Said en el projecte EMI i dirigeix el Títol d'expert en Música, Creativitat i Moviment de la Universitat Ramon LLull-El Musical (Bellaterra). És membre del grup de recerca d'Educació Musical i Innovació (GREMI) i del grup de recerca Didàctica del Patrimoni (DIDPATRI) de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i col·labora amb l'Institut Jaques-Dalcroze en el camp de la investigació i innovació educativa per a l'ensenyament /aprenentatge musical en moviment.

PREU:

Curs Presencial:

6 sessions: 152 Euros (Curs de 15h = 12 h classe + 3 h treball personal)


Curs Streaming:

6 sessions: 152 Euros (Curs de 15h = 12 h classe + 3 h treball personal i seguiment online)


-Curs en línia en tràmit de Reconeixement per a Docents del Departament d'Ensenyament (i tens usuari XTEC). Total curs: 15 hores.

-Curs presencial certificat per "El Musical - Centre d'Educació i Recerca" com a formació per a la innovació i la qualitat musical. Total curs: 15 hores.

-Curs Bonificat per a empreses

-La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols factura amb altres dades (Escola on treballes, Institució...) l'has d'indicar en el formulari d'inscripció. No es podran canviar les dades una vegada efectuat el pagament.


Cursos impartits a:

El Musical - Centre Autoritzat de Grau Professional de Música

c/ Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - info@elmusical.cat