Un workshop special in Tg. Mures

"Arte Martiale Ezoterice", Relatii intime, Samanism

Big image

Miercuri, 3 decembrie si joi 4 decembrie de la ora 18.00 la 22.00


Dragi Prieteni,


Va invitam la acest eveniment care combina cateva dintre cele mai interesante si importante teme din viata noastra prin intermediul cunostiintelor stravechi si paradigmelor samanice, a traditiilor stravechi dar totodata a metodelor si descoperirilor moderne despre viata.

In acest workshop vom practica o Calatorie Meditativa catre difererite Stadii de Constienta asa cum ele apar in vietile noastre si deasemenea vom vorbi despre relatii intime si despre ce putem face pentru a ne asigura ca viata noastra va fi plina de relatii care ne vor propulsa catre cele mai inalte culmi ale evolutiei.

Deasemenea vom face "Kamlani" un ritual samanic pentru dezvoltarea abilitatilor si a aduce binecuvantarea in viata noastra.

La final vom avea o practica foarte importanta care provine din Artele Martiale Ezoterice si care ne va invata un mod de a comunica astfel incat sa scapam de atacurile energetice de la locul de munca, din relatii sau chiar din familie!


Va asteptam cu drag!

Alexander (Northern Deer)

PROGRAM

Miercuri, 3 decembrie

18-20 Ritualul " Dharme Lakshana" (de la Viata la moarte) - In acest ritual (o calatorie meditativa) veti experimenta diferitele stadii de evolutie ale constiintei printr-o paradigma straveche ca parte a dezvoltarii spirituale

20-22 Calea Constientei in Relatii. La ce ne putem astepta astazi de la relatiile noastre intime si cum putem transforma relatiile negative in relatii positive ( Teorie si Practica).


Joi, 4 decembrie

18-20 Arte Martiale Ezoterice - Transformati relatiile prin intermediul Aikido Spiritual - Atacuri energetice si cum sa te descurci energetic cu manipularile din viata de zi cu zi (Teorie si Practica)

20-22 Samanism Kamlani - O calatorie samanica in cele patru lumi de vis folosind toba samanica.

Un workshop special in Tg. Mures

Wednesday, Dec. 3rd, 6pm to Thursday, Dec. 4th, 10pm

T. Mures

Atelierele, in ambele zile, incep la ora 18 si se incheie la ora 22.

Pentru inscriere va rog luati legatura cu Cosmina Strete 0744556372 sau claudiastrete@yahoo.com

Taxa de participare este de 70 lei pentru fiecare din cele zile. Pentru ambele zile taxa este de 105 lei (50% discount pentru ziua a doua).

THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Scopul nostru este de a va ghida pe drumul autodezvoltarii, prin invatarea urmatoarelor principii:

CUNOSTINTA SPIRITUALA, trebuie sa te astepti sa primesti rezultate reale in viata ta.
Noi detinem toate cunostintele spirituale prin tehnici, metode si exercitii practice, pe care le puteti folosi pentru imbunatatirea calitatii vietii.

INTELEGEREA, Numai prin intelegerea temeinica a principiilor vietii va puteti dezvolta, actionand cu putere facand apel la liberul arbitru, devenind in intregime constienti si realizand cine sunteti cu adevarat.

REINTOARCEREA LA CALEA STRAVECHE. Toti oamenii intelepti spun ca multe dintre problemele omului modern au aparut datorita pierderii legaturii cu originile noastre. Noi te vom ajuta sa redobandesti cunostintele stravechi si sa te reconectezi cu natura.

IMPUTERNICIREA PERSONALA, Noi credem ca fiecare persoana este inzestrata cu abilitati, scopuri si un tel care este unic in viata fiecaruia. Si acesta se intampla numai cand primesti un ajutor personal ca sa poti controla calitatile interioare, talentele, sanatatea si fericirea. Noi va oferim acest suport.

RESPONSABILITATEA, Fiecare persoana este stapanul propriei vieti. Folosind vointa, intelepciunea si dorinta profunda de a-si schimba viata, elevii nostrii genereaza schimbari importante in interiorul lor. Noi ii ajutam pe elevii nostri sa inteleaga si sa cultive principiile si legile universale, dar fiecare trebuie sa-si ia deciziile zilnice pentru imbunatatire.

MINTEA DESCHISA, Noi ramanem deschisi fata de noi idei si suntem dedicati sa invatam rafinarea principiilor spirituale. Noi combinam traditia estica cu cea vestica intr-o sinergie a intelepciunii care va imbunatati viata voastra in concordanta cu dorintele, necesitatile si abilitatile voastre unice.

NOI SUNTEM SPIRITUALI NU RELIGIOSI. Noi imbratisam si incurajam cautatorii din diferite religii si credinte. Noi studiem temeinic multe credinte si sisteme in scopul de a intelege esenta acestor invataturi, cautand sa imbunatatim viata tuturor, independent de mostenirea lor. In acelasi timp studiem cercetarile vestice in domeniul psihologiei, fiziologiei si a fizicii cuantice, impreuna cu intelepciunea secreta a civilizatiilor stravechi.

CONSTIENTA. Noi introducem o noua cultura a constientei in societate; aceasta este o mare necesitate a timpurilor noastre pline de provocari. Noi indeplinim acest lucru prin diferite medii, cum ar fi: carti, reviste, conferinte, workshopuri, cursuri, filme si pagini de internet. In acelasi timp construim scoli si institutii in toata lumea , care au menirea de a satisface cerintele unice ale localnicilor.