Eindpresentatie X-Stream

Wie ben ik in de 21e eeuw?

Wat hebben we gedaan?

Tijdens de lessen X-Stream de afgelopen weken, hebben we van alles gedaan. Zo hebben we gekeken wie er A-cursisten zijn en wie C-curcisten, we hebben het gehad over verschillende mindsets, we hebben het gehad over blauwdruk en feedback, over werken en leren in de 21e eeuw en nog veel meer!


Wat heb ik geleerd?

In het begin was ik erg negatief over dit vak, ik zag het nut er niet van in en vond de opdrachten die we moesten doen maar raar. Langzamerhand is dit omgedraaid naar positief en vond ik de opdrachten steeds leuker worden. Met de opdrachten over 'jezelf leren kennen' en 'jezelf verbeteren' heb ik nog steeds niks, maar de opdrachten over bijvoorbeeld blauwdruk en feedback of werken en leren in de 21e eeuw vind ik wel interessant.

Door dit vak heb ik gedeeltelijk anders leren communiceren met anderen en luisteren naar anderen en dingen op een andere manier bekijken.

En natuurlijk heb ik geleerd te werken met verschillende (destijds voor mij nog onbekende) social media zoals Prezi, Glogster en Smore. Welke ik het leukst vind? Smore natuurlijk! Daarom doe ik mijn presentatie ook in een Smore.

Wie ben ik in de 21e eeuw?

En dan nu dé vraag: wie ben ik in de 21e eeuw?

In de 21e eeuw ben ik een een A-cursist. Ik leer op de 'nieuwe' manier, ik word vrij gelaten en maak geen misbruik van mijn vrije tijd. Ik ben het grootste gedeelte hard en geconcentreerd aan het werk en geef mezelf tussendoor genoeg pauze. Er is een verandering van blauwdruk naar feedback en hier werk ik graag aan mee. Van en met elkaar kunnen we super veel leren! Ik heb een vrij open digitale identiteit, maar er staan geen verkeerde dingen van mij op internet. Dat past precies bij hoe ik in het echt ben!

Mensen van nu - interactieve versie