Koelcel bij u thuis

Koeltechniek Lannoo BVBA uw specialist in koeltechniek

Minibox

De Minibox van Isocab kan eenvoudig worden geïntegreerd op plaatsen met beperkte afmetingen. Deze is voorzien van een geïsoleerde vloer, hierdoor verkrijgen we minder koudeverliezen en hebben zo geen sleepdeur van doen. De panelen zijn telkens 80 mm dik met PUR geïsoleerd. De maten verspringen per 30 cm.

De stille verdamper

Wij werken met de stilste verdamper op de markt die door ons extra is aangepast, zodat lawaai bij een gesloten koelceldeur te verwaarlozen is.

Onzichtbare koelceldeur

Hier word gewerkt met een vlakke koelceldeur waarbij aan de binnenkant een dictatorsluiting is gemonteerd. Deze zorgt dat de koelceldeur zich automatisch gaat sluiten. De buitenkant kan dan afgewerkt worden in hetzelfde materiaal als het interieur.

Op maat

Past er net geen Minibox op de plaats waar u uw koelcel had voorzien, of geeft u in huis een vergeten hoek waar u een koelcel wil plaatsen. Dan werken wij op maat. We verzagen de panelen op de juiste lengte en in de juiste hoek.


Of geeft u in huis binnendeuren in blokkader, zodat er geen omlijsting zichtbaar is. En wenst u voor de koelcel eenzelfde binnendeur dan maken wij eveneens een koelceldeur op maat in blokkader. Zie foto.

Rekstelling

Om optimaal de ruimte van uw koelcel te benutten is het interessant om een rekstelling te plaatsen. Standaard bieden wij rekken aan in geanodiseerd aluminium met uitneembare polymeer legvlakken die vaatwasbestendig zijn.


De rekken zijn leverbaar in verschillende lengtes en dieptes zodat iedere koelcel met gelijk welke afmeting een passende rekstelling bied. Ook kan gekozen worden voor aluminium of dualinox legvlakken en volledig in inox.