R+D+I / TM Deluxe

VT de VendeTa. 28D

El tupper de bròquil ... vuelve por Navidad

Raquel Cercas ha plorat d'alegria. Van trobar el tupper en una cistelleta, embolicat amb una manteta per no passar fred, a l'entrada de la Torre.... "Ningú el volia"...(però és que...Qui pot estar tan desesperat com per robar un tupper de bròquil).

Un investigador D aconsegueix entendre l'estructura de la nòmina

Un Investigador D , que prefereix mantenir-se en l'anonimat, declara que ja ha aconseguit entendre l'estructura de la nòmina. Després d'una estada tutelada en el departament de RRHH , ha afirmat en públic "que està claríssim" . Tots els indicis apunten que es tracta d'un cas clar de síndrome d' Estocolm.

El rhizotron no és un ball de moda

El grup d'Horticultura Ambiental s'ha cansat de repetir en un congrés científic que el "rhizotron" no té res a veure amb el "reggaeton" tot i que les dos paraules acabin amb "on".

Ecologia microbiana al menjador de la Torre

Varies persones han vist que les estovalles del menjador es movien...En un principi es pensava que era un fenomen paranormal, però tot apunta que les estovalles tenen "més ronya que el pal d'un galliner" i que hi pot haver vida. El programa del Giro declara que a banda dels microbis, hi ha suficient residus orgànics com per generar energia per a encendre l'aparell matamosques a l'estiu.

"No hay pan para tanto chorizo"

Efectivament, els "xoriços" del càtering roben el pa dia sí i dia també. I si només fos el pa...

Anna Palli inicia una vaga de silenci

Els motius que han portat a l’Anna a prendre aquesta mesura tan radical i que tants esforços li costarà ha estat que vol que afegeixin aigua i peixets de colors en la seva "peixera". És tan difícil fer-la callar que ella mateixa ha demanat un esparadrap. El seu marit està eufòric i li dona suport incondicional.

Suposada desviació de fons per a "DiscoParties" en la tercerca planta

Josep Mª Monfort nega rotundament que s'hagi desviat una part de l'overhead per a finançar les festes privades en les que ell "ho petava" fent de DiscJockey. Núria Torrents refusa fer declaracions sobre la seva participació com a go-go dancer. Les últimes investigacions revelen que el vi i el formatge anaven a càrrec del Sr. Florenci Bayés.
Big image

L'Oficina de Projectes supera el seu propi rècord de permanència

S'incorpora un tècnic que no fuig espaordit als dos mesos després d'experimentar en carn pròpia l'elevat nombre de propostes europees que ha de preparar. Rodrigo de Oliveira, des de Brussel·les , ha felicitat a tota l'organització per l'assoliment .

Una vaca de la granja de Remugants ha dit "Muuuuu"

Els SCP de la Torre treballen conjuntament amb investigadors del grup de Remugants per esbrinar els motius que han portat a la vaca a pronunciar aquestes paraules. Companyes de la vaca asseguren que podria tractar-se d'un símbol de protesta contra la nova normativa que obligarà també a fitxar a tots els animals de la Torre.

Agustí Fonts compromès amb l'Economia Circular: Residu Zero.

A. Fonts ha jurat i perjurat davant de la Verge Maria i de l’Esperit Sant que no es llençarà cap canapé ni cap pasta dels càterings i aniversaris que s'esdevenen en la Torre. Declara que s'assegurarà que no sobri menjar i no es llencin aliments.

Se sumen a la iniciativa la Laia Serra i el Cristian Morales, que es mostren encantats de treballar per aquesta causa.

Un treballador de Diputació es troba des d’ahir fixant en el etempo

Un virus ha entrat al sistema i no li deixa fitxar a la sortida, així que s’ha passat 24 hores passant la targeta en el rellotge. El treballador confessa que se sentia com en la pel·lícula del dia de la marmota.

Christian Aldaco es vesteix de vermell corporatiu i abandona el "total black"

Fonts properes confirmen que Aldaco està vivint moments de canvi interior. Psicòlegs de renom amb els que hem consultat aquest fet, tant inusual en ell, revelen que el vermell és símbol de passió i amor. Tothom es pregunta...estarà enamorat?


Nota: trobareu disponible en eBay tot el seu vestuari negre.

Noves incorporacions

Bob Esponja i el seu amic Patricio s'incorporen l'Àrea de Fruita Seca per tal d'avaluar el creixement d'una plantació de noguer en el fons del mar. Portarà la seva estada el Sr. Vilanova. Sandra Altabas declara que "si hay nuevas incorporaciones me sumo a la huelga de slencio de mi compañera Anna Pallí".

Lectura de la tesis doctoral: "La teoría del mocho"

La tesi tracta sobre l'olor pudent del sòl dels despatxos un cop netejats, on es rebatien vàries hipòtesis de l'origen de la pudor. Després del descobriment del Bolson de Higgs es preveu que aquest sigui una de les fites científiques amb major impacte en els propers 50 anys. Les responsables de l'estudi, esperen poder acabar d'una vegada per totes la rumorologia sobre la causa de les emissions tòxiques del "postfregao". Es constata que "el mocho no es". Autores de la tesi: Carolina y Dora.

AiF parapetats en la Torre

Cristina González i el seu equip es tanquen a la part alta de la Torre Marimon amb 5 garrafes d'aigua i 100 càpsules de cafè . Manifesten amb l'ús del megàfon d'emergències que no pensen baixar fins que els assegurin que no hi ha auditors a la costa . Alex Ubach , armat amb un cúter i amb la cara desencaixada ha declarat "estoy mu loco y no se lo que va a pasar si no se marchan".

Josep Solé accepta un canvi en l'aplicació corporativa GestActPucPic

Un grup d'usuaris, estupefactes, demanen als Serveis Jurídics fer-li rubricar davant notari aquesta decisió abans que s'ho pensi dues vegades. "Una vegada que el lliuri a l'organització, no hi haurà possibilitat de recurs ", va declarar en Miquel Portals.

Les principals empreses de compra per internet : Amazon, Privalia i Zalando proposen a l'IRTA una alliança estratègica

Concedeixen el "golden award" a: l'Aida Arcalis, Rodrigo de Oliveira i Sara Jiménez.

//// \\\\

Bon Nadal i Bon humor!

Estimats companys i amics, esperem que amb aquestes notícies us haguem arrencat algun somriure per a poder encetar junts l’any que ve amb alegria, bon humor i una bona dosi d’optimisme.


Que passeu molt bones festes i gaudiu al màxim!


VT de VendeTa