The Cathford Group Credit Inc

5 tips för att få ditt banklån godkänt

Att få ett banklån godkänt är inte den enklaste processen. Med tanke på senaste tidens ekonomiska problem över hela nationen, långivare söker mycket mer i en lån sökande och är mer strikta. Det finns flera viktiga områden som långivare kommer att fokusera på, är det viktigt att du är redo att presentera det perfekt, komplett paketet för granskning om du hoppas på att få godkänt.


Här är 5 viktiga steg du måste följa för att säkerställa att du banken lån kan bearbetas utan problem:


1.förstå dina preferenser


Innan du går till din bank, kolla lån paket online och se vad konkurrenterna erbjuder. Du måste vara medveten om vilken typ av lån du letar efter, de termer du har rimligen råd och ditt mål för att betala av lånet så fort som möjligt. Om du letar efter en viss typ av lån (auto, inteckning, personlig) se till att hitta du den bästa lösningen för dig. Det kan finnas många lån erbjuder anländer i brevlådan, men kolla finstilt innan du går vidare.


2.ställa frågor


När du hittar den för du är mest intresserad, kontakta banken direkt att hitta förskott vad kraven för lån. Du kan behöva göra en utnämning personligen för att diskutera de nödvändiga material, dokument och tidslinjer som du kommer att behöva komma igång med godkännandeprocessen. Banker har olika krav och det är viktigt att veta vad de förskott så att du kan vara beredd.


3.Lär känna dina begränsningar


Om du söker ett lån, bör du redan vara medveten om din kredithistoria och aktuella poäng. Banken borde berätta spänna av kredit betyg krävs för lånet godkännande. Planera framåt och begära en kopia av din historia och poäng flera veckor innan din ansökan. Granska din kredithistoria för noggrannhet och ge dig själv tid att rätta till eventuella fel i din historia-rapport. Långivare idag kommer att förlita sig tungt på din tidigare användning av kredit. Om det finns fel på din rapport, kan du sluta med en lägre poäng som kan skada dina chanser att lånet godkännande. Överväga dina finansiella begränsningar när du planerar för ett lån. Ansöka om lånet utifrån din ekonomiska förmåga att göra återbetalningar som du har råd.


4.skapa en checklista


Baserat på information från banken, är det klokt att skapa en checklista av lämplig dokumentation behövs för låneansökan. Det kan ta lite tid att säkra de dokument du behöver från borgenärer, din arbetsgivare och andra finansiella medel. Ofullständiga ansökningar kan vara orsak till lån avslag.


5.har rätt förväntningar


Återigen, ansöka om ett lån när du har bråttom är aldrig en bra idé. Lån officerare har ett visst protokoll för att godkänna ett lån och får du pengar. Under processen, se till att diskutera händelseförloppet så att du har en uppfattning om när man ska förvänta sig ett svar. Medan vissa lån kan vara lånelöfte förskott, kan detaljerna inte vara kända förrän det har gått några veckor. Be de lån officerarna om råd om följande upp. Ditt mål är att säkra ett lån som du har möjlighet att återbetala. Du kan också behöva sammanfatta resonemanget bakom lånet. Om det är ett personligt lån, långivaren kanske vill veta hur du planerar att använda kontanter, till exempel, du kan behöva den för renovering eller skuldminskning. Lånet processen kan vara en frustrerande och om du ansökt om lånet inte godkänns, långivaren kan ge specifika resonemanget bakom förnekandet. Det kan vara farligt för din kredit ständigt ansöka om bara alla lån som du tror att du kanske kan få. Alltför många låneansökningar kan förstöra din kredit och utplåna dina chanser att säkra en inom en snar framtid.