Historische hoogtepunten

De nieuwsbrief van Clipjesfabriek

Man Bijt Hond

Afgelopen week bereikten wij een punt wat de boeken in zal gaan als 'historisch': Man Bijt Hond opende de uitzending met ons als de nieuwe generatie televisiemakers. Zo was op de landelijke televisie te zien hoe wij een item maakten voor de strijd tegen ebola. Wat waren we trots!

#BEATebola | Giro 555
Bekijk de hele uitzending via onze website: http://www.clipjesfabriek.nl/2014/11/de-clipjesfabriek-man-bijt-hond/

De eerste TV-uitzending van VERS bij EVA

Onze uitzendingen van iamTV zijn al geruime tijd te zien op Salto1, de lokale omroep van Amsterdam.

Nu krijgt ons tweelinzusje in amersfoort, VERS Communiceert, net zoiets: zij hadden hun eerste uitzending voor EVA, de publieke omroep van Amersfoort. In de uitzending, gepresenteerd door Freya Veldstra van het ROC van Amsterdam, passeren passie voor video, ouderwets brieven schrijven en alcohol de revue. Elke eerste vrijdag van de maand zal iamTV in Amersfoort op EVA te zien zijn!
De allereerste iamTV op EVA

Kerstclip

Heeft u wel eens nagedacht over een kerstclip? De gezellige sfeer van december verbinden aan het imago van uw bedrijf is een ideale manier om uw klanten fijne feestdagen te wensen. En laat Clipjesfabriek hier nu ervaring mee hebben! Niet alleen maken wij clips voor zakelijke doeleinden, ook brengen wij sfeer! Benieuwd naar wat wij zoal voor uw bedrijf kunnen betekenen rondom kerst? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
Fijne feestdagen Imago Mediabuilders

De Clipjesfabriek

Clipjesfabriek zet de mediakracht van jongeren in en maakt mediaproducties voor web, lokale televisie en narrowcasting.

Clipjesfabriek werkt intensief samen met VERS Communiceert.