casa vanatorului

Informatii despre pensiunea Casa Vanatorului

cabana vanatoreasca Cerbul Carpatin este locatia ideala in cazul in care doriti sa aveti parte de momente de neuitat alaturi de prieteni. Aceasta cabana este situata in varf de munte, si se poate transforma in destinatia ideala, pentru dumneavoastra, mai ales in cazul in care sunteti un impatimit in ceea ce priveste vanatoarea si plimbarile montane. Un sejur in aceasta locatie va va incarca cu energie, si va veti intoarce la activitatile zilnice mai bine dispusi si pregatiti pentru a face fata unor noi provocari. Cabana Vanatorului are ca anexa si o stana, asa ca puteti intra in contact cu ceea ce inseamna traditionalul in aceasta zona ceva mai retrasa in inima naturii. Veti avea ocazia sa descoperiti si muntele, si puteti organiza iesiri in aer liber, off road, vanatoare, plimbari montane, unde veti avea posibilitatea sa vedeti unele peisaje de neuitat pe care le puteti fotografia.

Unde gasesc cazare Bucovina?

Cele 96 de morminte de incineratie scoase la lumina la Zvoristea, ca si descoperirile arheologice de la Silistea Scheii, Suceava, Bosanci, Probota sau Dolhestii Mari atesta existenta unor asezari traco-getice si dacice bine conturate. Alte localitati precum Putna, unde in 1871 festivitatile prilejuite de implinirea a 400 de ani de la zidirea ctitoriei lui Stefan cel mare s-au transformat, cu participarea lui Mihai Eminescu, Mihai Slavici, Ciprian Porumbescu si a altor tineri veniti din toate provinciile istorice romanesti, intr-o impunatoare manifestare a cunostintei de neam si de tara a romanilor de pretutindeni, evoca sugestiv rolul active pe care locuitorii suceveni l-au avut de-a lungul timpului pe scena istoriei. Masti, costume traditionale, oua vopsite, obiecte din lemn sculptate, broderii si covoare care sunt inca elemente al vietii cotidiene, si din acest motiv sunt tot mai cautate informatiile despre cazare Bucovina.

Se recomanda exemplare canine de talia mica mijlocie, cu viteza, anduranta si, lucru foarte important, care nu ataca frontal vanatul. Rasele de hartuitori folosite frecvent in Romania sunt Copoiul Ardelenesc (plus metisii acestora ), Fox terrierul, Jagdterrierul, etc Daca s-a descoperit o urma proaspata de porc, atunci se va intra cu cainele in goana pe aceasta urma. Cainii sunt folositori caci ajuta la descoperirea si scoaterea din des a porcilor, apoi imprastie turma, astfel incit mistretii ajung la mai multi vanatori. Panda la mistret se face de regula, noaptea, in august septembrie, in lanurile de porumb sau linga terenurile cultivate cu cartofi. Succesul este mai sigur daca se identifica din timpul zilei trecatoarea porcilor de la locul de odihna catre terenul agricol. In punctele des frecventate se recomanda amenajarea de observatoare inalte, plasate lateral cu 20-30 metri fata de partia mistretilor, pe cit posibil cu lumina lunii in spate

Totul despre un meniu vanatoresc

Alte activitati pe care le puteti interprinde sunt drumetiile pe munte, focurile de tabara, vizita la stana turistica, degustarea in crama, sauna, masaj, acces gratuit la sala de sport, dar si alte surprize pe care nu le puteti descoperi decat daca optati pentru un sejur la Casa Vanatorului. In zona Bucovinei traditiile inca supravietuiesc cu greu schimbarilor, insa exista oameni care duc mai departe mestesugul impistritului si care isi invata cu drag si cu rabdare copiii tainele incondeierii oualor, pastrand astfel parte din traditiile Romaniei Autentice. |Vizitatorul observa aici manastirile din nord, mici, insa deosebit de frumoase, ridicate uneori in semn de multumire dupa cate o victorie in fata turcilor, si declarate acum de UNESCO parte a patrimoniului umanitatii. Regiunea are un potential de dezvoltare turistica si economica, datorat padurilor dese numai in Suceava 53% din suprafata este acoperita de codrii de fagi si conifere si integrarii in structura geologica a Carpatilor, care dau inca un motiv turistilor sa fie atrasi de tinut.

Vreau cazare in locatii unde se consuma specialitati vanatoresti

Obiectivele naturale, cetatile si rezervatiile pe care le amintim va vor starni interesul, dar peisajele in sine ale Bucovinei cu greu pot fi descrise in cuvinte. Sentimentul pe care ti-l lasa Bucovina in suflet este dificil de comparat cu altceva. Unde mai pui ca aici se pastreaza si o gramada de traditii cu ocazia diferitelor sarbatori crestinesti si nu numai? Bucovina cuprinde o serie mare de rezervatii naturale, fiecare cu farmecul ei, de tip floristic, geologic, forestier si mixt. Amintim aici Cheia Lucavei, Cheia Moara Dracului, Fagetul Dragomirna, Zamostea Lunca, Bila-Lala si altele. Peretii unora dintre acestea sunt pictate in culori naturale, facute din plante, asta pe langa frumusetea picturilor, constructiilor si fortaretelor in sine. Unele adapostesc obiecte de cult de o vechime impresionabila, altele moaste de sfinti, icoane si altele.

Preturi cabana vanatoreasca

Arhitectura in Bucovina, la fel ca in toata Romania este o mixtura de vechi si nou. Foarte adesea hotelurile sunt gasite in cladiri moderne anonime. Toate cladirile sunt clasificate in functie de sistemul national de la una la cinci stele. Camerele cuprind de obicei baie, telefon si televizor. Si aici se poate pregati cina de catre proprietari la cerere. Stand intr-o pensiune poti face repede parte din viata proprietarului si a familiei sale, in special daca stati mai mult timp. Pensiunile in special se gasesc in sate mici si orase in care se poate ajunge mai usor folosind transportul in comun, dar se poate ajunge foarte usor folosind si masina. Pretul de cazare la o pensiune Fundu Moldovei este mai scazut decat la un hotel.

Prelucrarea lemnului este mult apreciata in Bucovina, unde materialul este din belsug. Lemnul este folosit in special pentru obiecte gospodaresti, ca si pentru construirea caselor. Diferitele parti ale caselor sunt decorate cu sculpturi, ca si stalpii verandei sau poarta curtii. Zestrele includ, in fara de trusoul de textile, cani de lemn sculptate, linguri, butoaie, polonice si vase. Bucovina este una dintre putinele regiuni unde traditia vopsirii oualor de Pasti este inca practicata. Cele mai mari si mai grele oua sunt transformate in adevarate capodopere cu desene complicate in verde, rosu, albastru, negru si galben.

Despre camerele de la Casa Vanatorului mai putem adauga ca sunt dotate cu televizoare si cu bai modern echipate. Veti avea acces si la internet, si semnat GSM pentru telefoane mobile. Punem la dispozitia amatorilor de gratare in aer liber un foisor situat in mijlocul naturii, unde puteti petrece si dumneavoastra cateva momente de neuitat. Va puteti relaxa pe malul iazului din curtea pensiunii noastre, sau un crama proprie.Bucovina este cunoscuta pentru manastirile construite de fosti domnitori si boieri moldoveni si fiecare are culoarea sa specifica: Voronet (albastru), Humor (rosu), Sucevita (verde), Moldovita (galben) si Arbore (combinatie de culori).

Tag: cabana vanatoreasca Casa Vanatorului Pensiune Bucovina