Weekmail Enactus Utrecht

Week 24

Lieve Enactor,

Na een heerlijk bestuursweekend in het zonovergoten Budapest vol actie, Palinka, culinaire hoogstandjes, sightseeing-tours te fiets, opera, goulashsoep, een overstroomde Donau, live muzikanten, vriendelijke locals, comfortabele auto- en vliegritten, diepgaande gesprekken en vooral heel veel gezelligheid zijn wij weer helemaal opgeladen om de laatste weekjes nog flink te vlammen!


We zijn nog steeds heel erg druk bezig met de teamsollicitaties, waar we volgende week aan zullen gaan puzzelen om iedereen op de juiste plek in te delen. Ik kan al wel verklappen dat er flink wat toppers tussen zitten en dat we heel misschien zelfs wel een geheel nieuw team op kunnen zetten! Heel erg spannend dus, rond het eind volgende week zullen jullie te horen krijgen welke parels jullie team gaan versterken.


Volgende week woensdag 19 juni willen wij graag de laatste weekjes voor de zomervakantie met jullie vieren tijdens de Daktuin BBQ georganiseerd in samenwerking met SOON! Vanaf 17:00u zijn jullie welkom voor een hapje en een drankje, dus kom gerust gezellig langs! Meer informatie over de middag zal spoedig geplaatst worden op de facebook


En natuurlijk last but not least, houd allemaal maandag 1 juli vrij voor de allerlaatste Enactus avond!! Tijdens deze avond gaan wij ons fantastische jaar afsluiten en zullen we officieel het nieuwe bestuur aan jullie voorstellen. We hopen dat jullie hier allemaal bij aanwezig kunnen zijn, we gaan er een mooie avond van maken! Afmelden kan door een mailtje te sturen naar communicatie@enactusutrecht.nl, zodat we een beetje weten op hoeveel mensen we moeten rekenen.


Succes deze week, maak er nog even wat vets van!


Groet,

Namens het bestuur,

Anouk

Weekupdate

Oma's United

Afgelopen week hebben we een themavergadering gehad over hoe onze samenwerking met de ROC studenten er uit kan gaan zien. Over twee weken hebben we nog een bijeenkomst met het ROC staan waarbij we de taken en het aantal studenten gaan afstemmen met elkaar. Daarnaast zijn we begonnen met het werven van ouderen. Na een ochtend koffie en thee drinken bij Swellengrebel staat de teller nu al op 13 geïnteresseerden, waarvan 1 opa!!:D Hopelijk kunnen we zoveel mogelijk ouderen hiervan aan ons binden na de introductie in september.


Vanmiddag gaan we nog langs bij een breiclubje voor de Vrede van Utrecht, hopelijk maken we hier ook nog enkele ouderen enthousiast. Morgen hebben we een themavergadering over upscaling van ons product, vooral belangrijk om de eerste 1000 euro van de PSP te ontvangen.


SoSjaal

Onze eerste telefoonhoesjes zijn verkocht! Op het moment van schrijven zijn er vier hoesjes verkocht, geen slechte score, aangezien ze pas een paar dagen in de schappen liggen. Naast Ijs en Zopie liggen onze hoesjes nu ook de Ontdekking. Deze week hebben we ook stappen gezet om de website (inclusief webshop) op poten te zetten. In een vergadering met grafisch ontwerper Jelle en marketeer Jules zijn de taken verdeeld. Hopelijk is alles binnen twee weken geregeld! Tot slot is de workshop op 30 juni op de Daktuin nu officieel vastgelegd. Komen jullie ook?


Marketing

x


Kookeiland

Deze week zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van onze komende drie (ja drie!) cateringen. Tim heeft contact gehad met onze klanten en de offertes zijn verstuurd. Vorige week vrijdag hadden we een leuk extraatje. Alina is samen met Mariam en Rose en een hele hoop ¨Kookeiland-cake¨ naar Wageningen geweest om een internationale netwerk bijeenkomst bij te wonen, dat was een groot success.


Lucas en Irene zijn bij een graphic designer langs geweest die een nieuwe website en logo voor Kookeiland gaat ontwerpen. Ondertussen zijn de doggy-bags met Kookeiland sticker bijna af en zullen Muriel en Mirthe die komende weken onder onze partners verspreiden.


Project X

x


Fiets&Blog

Deze week zijn we bezig geweest met een plan voor de fietsbellen. We zijn op zoek naar verkooppunten bij andere fietsenmakers. Als aanvulling gaan we ook naar de Daktuin om te kijken of we daar ook een aantal fietsbellen kunnen verkopen. Sophie heeft contact met Abrona en de Tussenvoorziening. Bij de Tussenvoorziening gaan we bekijken of we daar ook een dergelijk initiatief kunnen ontwikkelen.


Het contact met Altrecht loopt helaas niet heel soepel waardoor er geen nieuwe fietsen af zijn. We gaan komende week hard werken om deze banden weer aan te trekken en zorgen dat er weer prachtige Fiets&ik fietsen klaarstaan voor komende maanden.

Tot slot gaan we bij Jonge Honden nog een pitch doen voor hun partners, zodat we onze naamsbekendheid nog meer kunnen vergroten.