Trainingsgroep

Kom schaatsen bij de trainingsgroep van SV Velsen

Klaar voor meer uitdaging?

Heb je het afgelopen seizoen of al meerdere seizoen meegedaan aan het jeugdschaatsen en ben je toe aan meer uitdaging? Dan is de trainingsgroep van Schaatsvereniging Velsen misschien wat voor jou!

Schaatsen bij de trainingsgroep...

Bij het jeugdschaatsen heb je de beginselen van de schaatstechniek geleerd. In de trainingsgroep gaan we je verder helpen met de schaatstechniek. Ook zal er gewerkt worden aan je uithoudingsvermogen. Wanneer je in de trainingsgroep schaatst mag je ook deelnemen aan verschillende wedstrijden die worden georganiseerd.


De trainingen worden verzorgd door trainers die veel plezier hebben in het schaatsen en dit met jullie willen delen. De trainingen worden gegeven in 1 of 2 groepen en de groepen bestaan uit pupillen en/of junioren. De trainingen vinden plaats op maandagavond van 18.50 tot 19.55 uur en op woensdagavond van 17.30 tot 19.00 uur op de ijsbaan in Haarlem.


Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de trainingsgroep meld je dan nu aan voor het seizoen 2013-2014! Voor vragen kunt u contact opnemen met een van de trainers via trainingsgroepvelsen@hotmail.com