Vrijgezellenfeest Arina

29 maart 2014!

Planning

Verzamelen om 15.00 uur bij Brasserie 1560, Weidstraat 1-3 in IJsselstein om te genieten van een heerlijk theekransje. Wij zouden het leuk vinden als iedereen daar zit voordat Arina er is. We gaan Arina "ontvoeren" en (proberen te) zorgen dat ze nergens vanaf weet en als verrassing jullie ziet zitten.

Na het theekransje vertekken wij naar Scheveningen. Het idee is (als het weer meewerkt) om foto's te maken op het strand. Daarna gaan wij naar Crazy Piano's om een Cocktail workshop te volgen. Vervolgens zullen wij gaan genieten van een heerlijk diner in een restaurant aan de boulevard.

Wij verwachten rond 22.30 uur klaar te zijn met dineren en hierna willen wij gezellig gaan stappen in verschillende tentjes aan de boulevard (kosten niet meegerekend).

We zouden het leuk vinden als iedereen iets roze aan heeft zodat we een groep zijn. Jullie krijgen van ons ook een leuk item.. ! Arina krijgt uiteraard een leuk pakje aan... !

Kosten & contactgegevens

De kosten voor deze gezellig middag / avond bedragen €65,- p.p. (stappen niet meegerekend, keuze om mee te gaan stappen is vrijwillig).
Wij hopen dat iedereen deze bijdrage kan missen voor het vrijgezellenfeest van Arina.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben kun je ons altijd even bellen of mailen.
Stuur ons een mail indien je meegaat of niet meegaat! (ook of je wilt rijden).

Wij zoeken nog vrijwillige bob(sters). Wil jij rijden? Mail dit dan a.u.b. Mocht je rijden, graag je auto parkeren in de Parkeergarage Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426 - 2587 VK in Den Haag.

Het bedrag van €65,- graag overmaken voor 21 maart aanstaande naar bankrekeningnummer 33.71.02.783 t.n.v. Laura Stigter.

Groetjes,
Laura Stigter (06-30907286 - laurastigter@hotmail.com)
&
Willeke Schalij (0646533623 - willeke_schalij@hotmail.com)