Семинар Пътят на Мечтите

Пътят на Мечтите – семинар за поставяне и постигане на цели

По пътя на мечтите...

Ако за вас е важно да реализирате целите си и сте решени да се откажете от оправданията... Ако търсите отговори на въпросите „Как да създам живота, за който мечтая?“, „Как мога да подобря уменията си в изграждането на визия и планирането?“, „Как да живея по-вълнуващо?“ Ако сте смели и искате да превърнете живота си във вълнуващо приключение, в което реализирате пълния си потенциал и се наслаждавате на всяка крачка. То тогава този семинар е за вас!


Били ли сте на семинар или събитие, след което знанието и уменията, които получавате, бързо изветряват или се оказва, че има пропаст между наученото и ежедневието?

Ние също.

А били ли сте на семинар, на който разбирате принципите, по които работят нещата – учите уникално homemade know - how, което можете да прилагате сами? Правите упражнения, които оставят трайни резултати и по време на семинара създавате стратегия и план, които веднага да приложите за устойчиви резултати? Всичко това с вдъхновение и игра, които „включват” естествените ви творчески ресурси за създаване на решения?

Затова създадохме практически семинар за поставяне и постигане на цели с уникална игрова методика - “Пътят на Мечтите”:

• Получавате дълготрайни резултати, благодарение на елемента на играта и метафората

• Процесът е силно вдъхновяващ и забавен, което „включва” естествените ви ресурси да създавате работещи решения

• След завършването му получавате безплатен ПОДАРЪК – настолна игра, която ви вдъхновява да осъществите своя мечта (продажната цена на този комплекта в магазини е 35 лева - за вас безплатно, след участието в семинара).

• След семинара продължавате да получавате насоки от екипа, за да поддържате и разширявате постигнатото.

Ето няколко „жокери“ за семинара реализиране на мечти „Пътят на Мечтите“:

  • създавате визия за мечтата си
  • (Ще разберете разликата между визия и цел, как се допълват и защо визията води до устойчив успех)
  • идентифицирате 3те основни предизвикателствата по пътя на вашата Мечта и се справяте с тях
  • създавате работеща за вас стратегия и план за действие на базата на 4те основни зони, които канализират енергията и ви дисциплинират
  • настройвате тялото, ума и емоциите си се за постигане на успех
  • научавате 7те принципа и 5те споразумения за поставяне и постигане на цели, създадени специално за процеса Пътят на Мечтите (за нас е важно да даваме знания, които са практични и работят и да споделяме уникално homemade know how)

Всичко това се случва по забавен начин, с игрови елементи. Обещаваме ви не просто учене и реализиране на цели, но и приятни моменти, среща с нови приятели и игра. Неслучайно организираме събитието в сугеспопедичен център: доказано е, че именно чрез и в играта успяваме да израстваме с лекота.

Пътят на Мечтите – семинар за поставяне и постигане на цели

Saturday, Sep. 26th, 10pm to Sunday, Sep. 27th, 5pm

София, ул. Граф Игнатиев 12, ет. 3

Семинарът се провежда в сугестопедичен център Easy Way

Семинарът започва в залата и продължава извън нея чрез комплекта - игра ”Пътят на Мечтите”, който всеки участник получава като подарък. Това е един цялостен процес, продължаващ след фактическото събитие.

Заедно се фокусираме върху една мечта и я реализираме! Нашата мисия и страст е да реализираме мечти, да постигаме резултати. Отдадени сме 100% да ви вдъхновим, провокираме,подкрепим и да бъдем до вас в осъществяването на целите ви, защото сме минали по пътя и знаем колко е важно да не си сам.

Обратна връзка от участници:

„За мен семинарът "Пътят на мечтите" беше позитивно, усмихващо и свежо преживяване, по време на което си припомних накъде съм тръгнала, отърсих се от някои наслоени притеснения дали, как и защо и сега се чувствам готова да отпусна спирачките и да натисна газта.:)”

„За мен семинар "Пътят на мечтите" е "събуждащ", изясняващ, зареждащ и вдъхновяващ! Семинарът би подкрепил всеки, който иска да намери и реализира призванието си, мечтаната за него лична и професионална реализация. Повиши настройката ми за успех и ме фокусира към важните за мен неща... Благодаря! :)”

„Преди "Пътят на мечтите" бях уволнен. След него намерих нова

работа и бях повишен само след 3 месеца”


Инвестирате в сбъдването на мечтите си 6 часа от времето си и 99 лв (включва комплект-игра Пътят на мечтите)

Сбъднете своя мечта се да и се научете как да поставяте и постигате цели, за да получавате устойчиви резултати. Може да се запишете на този линк или като изпратите мейл на pytiatnamechtite@gmail.com

P.S. Местата са ограничени (максимум 12 души). Побързайте да запазите вашето място: