NIEUWE FIETSEN VAN NEXUS B.V.

De townmover & de Electricmover

Het nieuwe merk van Batavus!

Nexus B.V. presenteert de nieuwe fietsen; de Townmover en de Electricmover!


De Townmover is een stadsfiets die speciaal ontwikkeld is voor de jongeren! De fiets beschikt over een stevig frame, robuste wielen en een voorrekje .

Oftewel van alle gemakken voorzien als jij in een stad of dorp woont!


De Electricmover is een elektrische fiets die uitermate geschikt is voor jongeren en studenten. Met de Electricmover kun je met gemak grote afstanden afleggen. Daarnaast heeft de fiets een vintage uitstraling!

Verkoopplaatsen!

Onze geweldige fietsen zijn te koop bij diversen dealers in heel Nederland. Wilt u informatie over de showrooms in uw buurt, neem dan een bezoekje aan onze website of social media sites!


Op onze website kunt u online de Electricmover en de Townmover aanschaffen. Daarnaast vindt u allerlei informatie over de fietsen, prijzen, verkoopplaatsen, acties en nog veel meer informatie!


Daarnaast staan onze fietsen van NEXUS B.V. gestald in Rotterdam! Kom een kijkje nemen, een testrit maken of informatie bemachtigen bij onze specialisten.

Experience day!

Saturday, June 11th, 10:30pm

Utrecht, Netherlands

Utrecht, UT

Op 11 juni organiseert Nexus B.V. een experience day. Tijdens deze dag staat er een stand waar onze verkopers de twee nieuwe fietsen presenteren! Tevens kunt u een testrit maken op een van de fietsen, er is super leuke route uitgestippeld. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan onze specialisten!

OPENDAG IN DE FABRIEK VAN BATAVUS

Saturday, May 14th, 10pm

Heerenveen, Netherlands

Heerenveen, Frater

Elk jaar is er een open dag in de fabriek waar de fietsen van NEXUS B.V. worden geassembleerd. U bent van harte welkom om een bezoekje te komen brengen! Tijdens de open dag kunt u een kijkje nemen in de fabriekshallen. Daarnaast zal er een bedrijfspresentatie worden gegeven en kunt u al uw vragen stellen aan onze specialisten!

PRIJS

Voor de Electricmover betaalt u €1499,-

Voor de Townmover betaalt u €495,-