Música per Créixer - Eulàlia Abad -

Per a educadors de nens de 0-5 anys

NIVELL 1B - Noves dates: 5 i 26 de novembre

El Mètode Música per Créixer, creat per Eulàlia Abad, és fruit de la seva llarga experiència com a mestra especialista de música de 0 a 5 anys. El mètode s'estructura a través de 14 Unitats dividides en dos nivells.


Adreçat a: Professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial.


Metodologia: El curs tindrà una gran part d'aplicació pràctica i una part teòrica (bases). A través de 14 Unitats treballarem una programació concreta aplicable a l'aula amb els exercicis corresponents. Cada unitat es desenvolupa al voltant d'un instrument. S'estructura en 2 Nivells: 1 (1A i 1B) i 2 (2A i 2B).


Objectius generals:

-Sensibilitzar els nens a través de la música aplicant el mètode "Música per créixer"

-Donar eines i recursos musicals i pedagògics específics als formadors de 0-5 anys per millorar la pràctica docent.

-Presentar nous materials que els permeti d'ampliar la seva programació diària a l'aula.


Material: Lliurament de: material didàctica escrit, programació amb els objectius musicals i generals, articles de diversos pedagogs, bibliografia, exercicis de les unitats, Cd's de les unitats.


Impartit per: Eulàlia Abad i Isabel Corbella.


Eulàlia Abad: Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer". Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002, iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors. També pots consultar www.eulabad.net


Isabel Corbella

Professora de llenguatge musical i cant coral, ha treballat durant molts anys a escoles de música i a la llar d’infants i escola d’educació infantil “El Jardinet” del Prat de Llobregat on va tenir el primer contacte amb el mètode “Música per créixer” d’Eulàlia Abad. Actualment treballa a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell.

Pel que fa a la seva formació, té el títol superior de Llenguatge musical, el Certificat Dalcroze, el Diploma Willems, també ha realitzat un Postgrau en Musicoteràpia i els diferents cursos de “Música per Créixer”.


Preu: Cada Nivell costa 198 Euros.

*Reconegut pel Departament d'Ensenyament per a Docents.

*Curs bonificable per empreses.


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www,elmusical.cat

NIVELL 1B: NOVEMBRE 2016

Unitats 4,5,6,7


Dates: dissabtes 5 i 26 de novembre de 2016

Horari: de 9,00h a 14,00h i de 15,30h a 18,30h


Continguts:

1. Cançons per cantar (expressar o relaxar)

2. Audició dels instruments (flauta, violí, acordió, trompeta)

3. Els contes musicals

4. L’audició de la música violí, acordió, trompeta)

5. Els contes musicals

6. L’audició de la música

7. El ritme i les danses

8. Relaxació estàtica/relaxació en moviment

9. Organitzar una classe amb nens/es de 2 anys amb diferents exercicis-