NF6

Notícies Fresques des de 6è A

Exhibició d'habilitats

Avui ens han fet una revisió bucodental. Mentre ens esperàvem, alguns de nosaltres hem mostrat a companys i companyes les nostres habilitats.

Barçakids

Avui a l’escola Mossèn Ramon Bergadà han vingut uns nois de la fundació Barça Kids que ens han ensenyat uns quants valors esportius: Respecte, Ambició, Esforç, Humilitat, Treball en equip...

Els nois es deien Marc i Oriol.

Em fet un munt d’activitats per entendre-ho del tot. Ens ho hem passat molt bé i ens ha agradat molt!


Autors: Maria i Arnau

Demostració de neteja bucodental

Avui 1 de març han vingut unes noies que treballen en el Ziving que és una clinica dental a Tarragona, una es deia Isa i l’altre Alba, ens han ensenyat com es rentava les dents i ens han donat un raspall per respallar-nos les dents , Desprès d'ensenyar-nos a rentar les dents ens han donat fluor amb gust de maduixa que tot i aixó alguns no ens ha agradat i altres si els ha agradat.
Al final de tot ens a donat un full i un diploma.


Autores: Cristina i Iris

Meteorit a Rússia

Avui dia 15/02/13 en una ciutat prop de Rússia ha passat un tros de un meteorit. Ha destruit varies finestres que han ferit a unes 700 persones amb vidres clavats a la cara ,el peu , els braços.... i a vora de 82 nens/enes. Pero hi a tres persones en estat greu. La majoria de cops son lleus aunque hi va haver murs caiguts i bastantes finestres amb vidres trencat. L'impacte d'aquesta pedra espacial semblava com una “Bomba atomica”. El més normal es que s'hagues desfet en l’ atmosfera .
El ateroside 2012 DA14 va transita a nit a uns 27.700 km de la superficie terrestre a una velocitat de 28.000 k/h va ser la distancia que va separar la pedra espacial de la superficie terrestrestres es inferior als 38.000 km, que obtidrien mols satelits


Autor: Alejandro i Andrea