Horeca Groep Nederland

Uw partner in standbouw

Big image

De Coffee Solution

Horeca Groep Nederland heeft een nieuw concept
voor de ultieme beurs beleving! Het werkt als volgt: aan beide zijdes van de bar zullen 2 iPads geplaatst zijn om een bestelling te plaatsen. U besteld via de iPad bijvoorbeeld een cappuccino, u voert uw naam in, maakt een selfie(foto van uzelf) en drukt u op ‘plaats bestelling’. Onze barista ontvangt deze bestelling en maakt de cappuccino voor u klaar. U ziet uw selfie op het grote scherm achter de bar verschijnen wanneer uw cappuccino klaar is.


Op de bar zullen twee iPads aanwezig zijn om een bestelling te plaatsen maar bezoekers kunnen ook zelf een app dowloaden via de appstore of google playstore. Hiermee kunt u zelf een bestelling te plaatsen.


Deze diensten zijn inclusief: gepersonaliseerde bar met 2 iPads, backbar met ‘’80 inch tv scherm (gepersonaliseerd met eigen logo’s) 2 groep espressomachine, professionele barista etc..

De Coffee Solution van Horeca Groep Nederland & Scala

Over ons

Horeca Groep Nederland is een platform van 25 bedrijven gericht op evenementen catering in binnen- buitenland.

Doel hierbij is het creatief vertalen van de doelstelling van een opdrachtgever in een ultieme beleving. De combinatie van creativiteit, jarenlange ervaring, flexibiliteit en een excellente uitvoering met oog voor details leidt tot ongekende en spraakmakende evenementen.

Ook als u bezig bent met de organisatie van een bedrijfsfeest, beurs, festival, congres, cocktail party of op zoek bent naar een unieke locatie dan bent u bij
HGN aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee!

Cheers,

Team Horeca Groep Nederland