ChicksAndTheCity Nieuwsflits!

EXTRA nieuwsbrief oktober 2014 (nieuwe Chicks Website!)

Big image

ONZE NIEUWE WEBSITE IS ER!

check onze nieuwe website www.chicksandthecity.nl ! Lees hier alles over de shows, chick nieuwtjes, onze gasten en de persoonlijke posts van de chicks van Chicks And The City!


Heb jij ook iets tofs dat je graag via onze website zou willen delen? (bijvoorbeeld een nieuwtje, of een gaaf project?) mail dan naar info@chicksandthecity.nl.

Dit zijn de onderwerpen & gasten van de komende weken van Chicks And The City; het brutaalste radio programma door meiden uit de regio!

Chicks And the City: iedere woensdag live van 19:00 tot 20:00 op Radio Rijnmond!

Gasten en onderwerpen van de komende weken zijn onder andere:

Modeontwerpster en personal shopper Rachel Moore komt Rijnmond style tips geven, Paul Benjamin (bekend van de tv programma's Hollands Next Top Model en Hip Voor Nop) kom ook weer langs en de organisatie van 'hoezoanders', gaan het hebben over hun DenkAndersDebat dat zij organiseren, en gaat over jongeren met een beperking en de arbeidsmarkt!


Maar lees er alles over op onze NIEUWE website! www.chicksandthecity.nl


Chicks And The city is Brutale radio gemaakt door meiden uit Rijnmond waarin niets onbesproken blijft, leuk voor jong en oud!


Chicks And The City: radio with a bite!

29 okt: mode ontwerpster en personal shopper Rachel Moore!

Big image

Chicks And The City seizoen 4 & scholen

Chicks And The City werkt ook samen met scholen!

Zo zijn er regelmatig leerlingen en studenten die meelopen bij CATC en er van alles leren op het gebied van radio maken.

Op dit moment doet een klas van de opleiding SPH onderzoek naar eventuele samenwerkingsmogelijkheden tussen Chicks and The City en diverse zorginstellingen in de regio Rijnmond. Begin 2015 zal het onderzoek afgerond worden, wij zijn benieuwd en houden u op de hoogte!


Ook een samenwerking aangaan met Chicks And The City? info@chicksandthecity.nl

De radio Show

In ChickAndTheCity worden serieuze en minder serieuze onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals bijvoorbeeld showroddels en de chicks-quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Chicks And The City nodigt ook gasten uit waaronder een ‘SuperChick’:een vrouwelijk rolmodel dat voor (jonge) meiden als inspiratiebron dient. Uiteraard wordt er ook lekkere muziek muziek gedraaid.


Presentatrice Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam bijjongeren radio zender FunX.

Nu organiseert zij Chicks And The City bij radio Rijnmond

Meedoen met Chicks And The City?

Ben jij een chick tussen de 15 en 25 jaar? En wil je zelf radio maken met alles wat daar bij hoort? Dan is Chicks And The City op zoek naar JOU! Geef je op en werk vrijwillig mee met deze radioshow, die iedere woensdag live wordt uitgezonden op Radio Rijnmond en wie weet zit JIJ binnenkort achter de microfoon! Ook Radiochick worden? Stuur een e-mail met motivatie naar chicks@rijnmond.nl en kom een keer langs!

Op rijnmond.nl en chicksandthecity.nl kun je onder andere de show online mee- en terugluisteren, kennis maken met de Radio Chicks en ze volgen via Twitter (@radiochicks) en Facebook.

Chicks And The City is iedere woensdag van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren op Radio Rijnmond, 93.4FM of via www.rijnmond.nl en www.chicksandthecity.nl.

Bedankt!

Het 4e seizoen van Chicks And The City, 'seizoen 2014-2015', wordt mogelijk gemaakt door
De gemeente Rotterdam


Mede namens de Chicks hartelijk bedankt!!

Big image

Vriendelijke groet,

Natasja Morales


producent en presentatrice Chicks And The City radio

&

Franklina Konu

Producer-Chick van Chicks And The City