V CAMPUS ESTIU

Música, Creativitat i Moviment

DEL 2 AL 5 DE JULIOL 2018

Escolta, sent i observa la música en moviment

Desenvolupa el teu pensament artístic

Desplega totes les possibilitats de la música


TEMA D'AQUESTA EDICIÓ: "NEXES MUSICALS"


Pot la música ajudar-nos a entendre millor les matemàtiques? I a jugar amb les paraules o aprendre un nou idioma? Per reflexionar i experimentar sobre aquestes i altres preguntes, us proposem un curs d'estiu molt inspirador de MUSICA CREATIVITAT I MOVIMENT basat en el paper que pot tenir la música en l’aprenentatge en general. Per fer-ho ens acompanyaran com a protagonistes les músiques de West Side Story de Leonard Bernstein.

Són dies per veure nous materials i propostes pràctiques per a l’aula i sobretot, són dies per compartir i gaudir de crear junts amb grans especialistes d'arreu del món.

https://youtu.be/hNxMZ6SWybI

DIRIGIT A:

Músics, ballarins, educadors, mestres, pedagogs i persones interessades. No es necessiten coneixements previs. Nivell A: Principiants / Nivell B: Avançats i alumnes del Postgrau en Música, Creativitat i Moviment.

HORARI MARC DEL CAMPUS (properament penjarem els continguts i laboratoris)

- De 9:30h a 11:30h: Rítmica per aprofundir en el moviment: sessions orientades a afinar la percepció i disfrutar dels matisos i les possibilitats de moviment propi.


- De 12:00h a 14:00h: Inspiració per l'aula: com podem jugar, crear, improvisar i escoltar activament a partir d'una gran obra musical. Aquestes sessions ens donaran mil idees i recursos per fer-ho.


- De 15:30h a 17:30h: Laboratoris de pedagogia: Tècniques, recursos i materials per millorar o innovar en la intervenció educativa.


Altres activitats:

Dilluns 2, dimarts 3 i/o dimecres 4 de 18:00 a 19:00: Taller oberts (pendent concretar)

Dijous 5 a les 18:00h. Concert-Performance final a càrrec dels alumnes del curs

https://youtu.be/eEerdyqxN6E

PROFESSORS CONVIDATS ESTIU 2018

PROFESSORS DEL CURS

Eugènia Arús: Co-directora i professora del Postgrau en MCM a El Musical Bellaterra . Diploma Superior en Rítmica Dalcroze (Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra). Professora de la UB

Marta Canellas: Coordinadora i professora del Postgrau en MCM i cap departament (0-6 anys) i professora a El Musical Bellaterra. Grau en Pedagogia de la Música i el Moviment (Universitat de Viena)

Françoise Beaujon: Llicenciada en Rítmica Dalcroze (Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra) Professora del Postgrau en MCM a El Musical Bellaterra.

Núria Palau: Bachelor en Rítmica Dalcroze (Conservatori El Musical Bellaterra). Professora del Postgrau en MCM a El Musical Bellaterra.

PREU

  • Tot el curs alumnes del "Títol d'Expert en Música, Creativitat i Moviment"- 432€* (216 Euros al fer la inscripció i 216 Euros abans de l'11 de juny de 2018)
  • Tot el curs alumnes externs al Postgrau - 398€** (199 Euros al fer la inscripció i 199 Euros abans de l'11 de juny de 2018)
  • Tot el curs - per alumnes que hagin fet el Campus en edicions anteriors externs al Postgrau: 316€ (158 Euros al fer la inscripció i 158 Euros abans de l'11 de juny de 2018)

FORMA DE PAGAMENT => INGRÉS O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA
Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs). Es paga 50% en el momento de la inscripció i 50% abans de l'11 de juny de 2018.


* Curs d'estiu que forma part del "Títol d'Expert en Música, Creativitat i Moviment" amb la URL Blanquerna (3ECTS del Curs de Postgrau).

**Pots apuntar-te només a aquest curs com a alumne extern i és reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Si un alumne extern una vegada finalitzat el curso vol matricular-se al Postgrau sencer haurà d'abonar la diferència de preu corresponent a les taxes de tramitació.


-Curs Reconegut per el "Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya" com a Formació Permanent pel Professorat (22 hores) (Codi GTAF: REC0610480)

-Curs Bonificat per empreses.

-Pròximament publicarem les activitats complementaries a les 18:00h


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - info@elmusical.cat

IMATGES DEL CAMPUS 2017