Recreatiepark Wildlife

Voor een unieke wildlife beleving!

Wie zijn wij,

Recreatiepark Wildlife is gelegen aan de Bo Beach in Scheveningen. Het park is gericht op gezinnen met kinderen, stellen, groepen of ouderen, dus voor jong en oud! Voor iedere doelgroep is er een eigen type jungalow ontworpen. (Jungalow=Jungle+Bungalow). Zo hebben wij voor gezinnen met kinderen onze jungalows geplaatst nabij een speeltuin en is er voor onze oudere bezoekers de mogelijkheid om op een rustig gelegen plek aan het meer te zitten. Deze voorkeuren kunnen worden aangegeven tijdens het boeken van een verblijf.


Faciliteiten op het park

- Bar en restaurant incl. snackbar
- 24-uurs receptie
- Overdekt binnenzwembad, met kinderbadje
- Gelegen aan het strand
- Een meer waar verschillende watersport activiteiten kunnen worden beoefend
- Klimparcours in het bos
- Animatieprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar
- Recreatiecentrum met verschillende wildlife activiteiten


Kom Klimmen!

Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op het recreatieplas zijn 6 verschillende parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte.


Wildlife activiteitencentrum

In het Wildlife activiteitencentrum wordt iedere sport een belevenis. Hier vindt u interessante activiteiten, van avontuurlijke games zoals, een klimmuur, game hal, bowlingbaan en schietbanen.


Onze accomodaties

U kunt verblijven in jungalows voor 4, 6 en 8 personen:

- Een 4 persoons jungalow is voorzien van twee 2 persoonskamers. Waarvan een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee eenpersoonsbedden.

- Een 6 persoons jungalow is voorzien van drie 2 persoonskamers. Waarvan een kamer met een tweepersoonsbed en twee kamers met 2 eenpersoons bedden.

- Een 8 persoons jungalow is voorzien van twee 2 persoonskamers en een 4 persoonskamer. Waarvan twee kamers met een tweepersoonsbed en een kamer met twee stapelbedden.

Onze treehotels zijn beschikbaar voor 2-4 personen.

- Onze 2 persoons treehotel is voorzien van een 2 persoonskamer met een tweepersoonsbed.

- Onze 4 persoons treehotel is voorzien van twee 2 persoonskamers. Een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met een stapelbed.

Boek nu!

Boek nu uw verblijf bij Wildlife, kijk voor meer informatie op www.Wildlife.nl


Gelegen in het prachtige Scheveningen

Bosstraat 28

9586 DG

Scheveningen