ZAPOSLITE SE!

Posao za sve!

Big image
Ako ste radni,uporni i strpljivi ovo je posao za vas! Potrebno je samo poznavanje rada na racunaru. Imate sve potrebne alate za posao,snimke koji ce vam olaksati pocetak,tim koji je tu 24h i moju punu podrsku i pomoc! U poslu imate 6 nacina zarade,radno vreme birate sami,nemate sefa,nema obavezne clanarine niti skrivenih ulaganja. Ovo je prilika koju ne treba propustiti,kazem Vam to iz iskustva!


Vise o poslu na dnu stranice!

Link za registraciju

Nakon registarcije dodajte me za prijatelja na facebook,kako bih vam pomogla i uvela vas u posao!
Ne gubite vreme cekajuci da vas pozovu sa biroa ili sa nekog drugog posla ako nemate vezu,ja Vam nudim potpuno legalan i zanimljiv posao koji cete voleti i koji mozete raditi bilo gde u bilo koje doba dana i da vasim trudom zaradite i vise nego uobicajeno!
Big image

NAPOMENA: Registrujte se G-mail adresom!

Big image

Vise o poslu!


Posao je ozbiljan dugorocan firma je iz SAD FIRMA POSTOJI OD 1998.G I REDOVNO ISPLACUJE SVOJE KLIJENTE PREKO MASTERCARD PAYONEER KARTICE u poslu postoje dnevni, nedeljni i mesecni zadaci sve se boduje , postoji i mesecna norma od 1500poena dnevni zadaci sluze da se vidi da smo prisutni na poslu a mesecna norma dokaz da imamo pravo na zaradu kad smo kod zarade ima vise nacina da se novac ovde zaradi a svako bira sta ce raditi ima 6 nacina zarade:


  1. Pravljenje tima
  2. Reklamiranje proizvoda i ako se nesto proda preko vaseg linka vi imate %( ima ih oko 100.000)
  3. Besplatno otvaranje online prodavnice
  4. Vi mozete naci druge ljude da isto tako otvore prodavnicu ali preko vas i vi imate % od svega sto ta prodavnica proda
  5. Nacin su aukcije, na njima mozete ucestvovati ili ih reklamirati, tu se kupuju proizvodi sa do 99% popusta , kako naucicete
  6. Garazna prodaja polovnih stvari.


Preporuka je da se prvo gradi tim, jer u mrezi je snaga zarade mozete da probate ne placa se registracija, uvek mozete da odustanete bez posledica ako ne probate necete znati da li vam posao odgovara. Treba vam samo racunar i internet za pocetak, posao pruza nevidjene mogucnosti ko je uporan i radan ima dobre preduslove za uspeh.

Link za registraciju

Big image