Vindecarea Copilului Interior

Calatorie interioara

Ca sa putem sa traim Raiul de pe Pamant mai intai trebuie sa redevenim copii.

Din cauza traumelor suferite in copilarie o mare parte din noi am blocat Copilul Interior.

Pentru a putea reface conexiunea cu Sinele nostru este nevoie de reconectarea, vindecarea si integrarea Copilului Interior.

Prin aceasta calatorie interioara ghidata cu toba samanica o sa deblocam calitati si talente precum entuziasm, capacitatea de a trai in prezent, creativitate sau bucurie.Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).


Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes

https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Interviu cu Zsombor Keresztes la Stii TV

https://www.facebook.com/video.php?v=775900882446916&pnref=story


Practici personale (puteti sa va programati dupa calatoria samanica):

https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:

http://www.theworldofwisdom.org/

https://www.facebook.com/SchoolofWisdom


Cand ?

Sambata 6 iunie ora 18.00


Unde ?

Cluj- Piata Cipariu. Intrarea prin gangul din str. Voltaire, urcati pe o rampa, informatii: Camelia Harlea -tel 0745 587899


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520 sau pe Camelia Harlea, la telefon 0745 587899

Contributia voastra este de 50 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 40 Lei.


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor