Stockholm Room Escape Stories 

Escape Rooms är en ny och mycket spännande spelupplevelse där du kan engagera dina vänner och familj i en spännande aktivitet under 60 minuter.

Har du hört talas om spelet som för närvarande tar världen med storm? Fortsätt att läsa och vi kommer att låta dig veta allt som finns att veta om dem.

Vad är ett escape room? Det är ett spel som har sina rötter i japanska onlinespel, med skillnaden att nu har det kommit till det verkliga livet! Personer
i grupper om 2-5 är inlåsta i ett rum med ett speciellt tema. De måste avsluta en betydande mängd roliga och svåra pussel för att lämna rummet innan tiden är slut.
Escape Rooms är den perfekta aktiviteten för möhippor, svensexor, födelsedag, företagsaktviteter etc.Dock är de oftast inte avsedda för yngre barn, eftersom pusslen kan vara alltför svåra. Massor av människor blir beroende av denna typ av spel.

Dessutom erbjuder det
exceptionella teambuilding möjligheter; människor måste samarbeta och kommunicera och använda sin intuition för att fly rummet. Blanda detta med det faktum att spelet är roligt och

du har ett vinnande teambuilding koncept för dina anställda. Vilken typ av teman finns är en vanlig fråga. Detta beror på företaget där du bokar din Escape Room erfareneht.
Många olika typer av rum finns tillgängliga. Det kan vara otroligt spännande att boka ett spel som tar dig tillbaka i tiden till ett visst rike, eller till framtiden, eller låter dig lösa en gammaldags mordgåta. Eller vad sägs om att vara skurkarna och
iscensätta ett inbrott? Oavsett vad du väljer gäller det att samarbeta, kommunicera och använda sin list för att ta sig ut it i tid!

Vad gäller val av spel finn inget rätt eller fel, men kolla webbplatser för att söka det tema som tilltalar dig och ditt team mest.
Så sätt igång, samla ditt team och boka ditt spel. Du kommer inte att ångra det.