O relatie de cuplu implinitoare

Cum putem fi fericiti si echilibrati intr-o relatie de cuplu

Big image

Va invit sa descoperiti care sunt principiile unei relatii de cuplu in care ragasiti fericirea, erotismul si echilibrul

Vom vorbi despre esenta noastra ca masculin si feminin, acele calitati de baza ale fiintei noastre fara care nu putem fi atragatori pentru sexul opus. Vom dezbate felul in care o femeie sau un barbat poate sa manifeste aceste calitati si in ce conditii le poate pierde. Vom vedea ce trebuie sa facem ca sa ramanem in contact permanent cu esenta noastra si sa fim un magnet pentru sexul opus.

Vom experimenta prin teatrul energetic aceste calitati esentiale.

Veti primi raspunsuri la urmatoarele intrebari:

Cum putem trata eficient tensiunile din relatiile de cuplu astfel ca ele sa nu se mai manifeste ?

Ce atitudine trebuie sa adoptam ca partenerul sau partenera sa nu mai reactioneze la actiunile sau cuvintele noastre ?

Care e conditia esentiala a unei relatii ca ea sa devina fericita si echilibrata ?


Ca sa puteti intra intr-o relatie noua sanatoasa mai intai trebuie sa vindecati ranile pe care le-ati primit in relatiile precedente. O parte din sufletul vostru, din energia noastra vitala a ramas captiva in aura fostului partener. Acest lucru se manifesta ca un atasament, o suparare, vinovatie sau altceva. Cu calatoria interioara pe care il vom face la acest workshop vom face o recuperare de suflet si vom elibera aceste energii blocate la fostii parteneri.Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.
Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Practici personale (se pot face inscrieri dupa workshop):
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale
Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom

Cand ?
Joi 23 aprilie ora 18.00-22.00

Unde ?

Cluj Pta Cipariu, Intrarea prin gangul din str. Voltaire, urcati pe o rampa, informatii: Camelia Harlea -tel 0745 587899

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520 sau Camelia Harlea la telefon 0745 587899

Contributia voastra este de 60 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 40 Lei.


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor

Big image